Capçalera / Header

ALEVÍ-CB MANUEL FEMENÍ

Aquest cap de setmana el nostre alevín jugava dos partits, uno era aquest que estava ajornat, i el altre era el de la jornada.

El partit va començar molt mal per al nostre equip, ja que eixiren adormits i fora del partit, però abans de acabar la primera part els nostres jugadors entraren en el joc fent grans jugades i amb una gran defensa. El resultat al descans era de (35-30) a favor del nostre equip.

La segona part el nostre equip va seguir en la mateixa línea fent grans atacs i amb una bona defensa. El partit va aguantar hasta que en els ultims minuts el nostre equip va augmentar la ventatja. El resultat al final del partit era de (66-55) a favor del nostre equip.

El  nostre equip va fer un gran partit, ja que s’enfrontava a un dels equips en més calitat i en més altura de la lliga. També dirlos al nostres chavals que van fer un gran treball sobre la pista i que hi ha que seguir amb eixe nivell.

ESTADÍSTIQUES:

Sara: (0 puntos), Lucia: (4 puntos), Arnau: (3 puntos), Vicent: (7 puntos), Sergi: (4 puntos), Nayara: (0 puntos), Andreu.M: (19 puntos), Mariam: (1 puntos), Pau: (4 puntos), Andreu.G: (22 puntos).

ALEVÍ- GANDIA BÁSQUET

Este cap de semana es va disputar la jornada 9, en la qual el nostre aleví s’enfrontava a un equip del nom en la comunitat valenciana un club com el Gandia Bàsquet.

El nostre alevins no van començar molt bé el partit perque van efectuar mals tirs en atac  i una mala defensa. El equip visitant havia obtés un parcial de (12-40). Però el ultims 8 minuts el nostre equip es va ficar les piles i va igualar el marcador donant un altra cara fent un parcial de (19-2) a favor del nostre equip. El resultat al descans era de (31-42) a favor de l’equip visitant.

La segona part va començar igual que la primera amb una mala efectuació dels tirs i de joc, i en una mala defensa el parcial va ser de (8-25) a favor del equip visitant. Però el nostre equip va fer un grans ultims 8 minuts del partit per a maquillar el marcador fent (21-10) a favor del nostre equip. El final del partit va ser de (58-77) a favor de l’equip visitant.

El nostre equip no va estar tot el partit al mateix nivell i ho va pagar amb una mala defensa en part del partit. Pero també hi ha que dir que jugavem contra un gran Gandia, però esperem que el partit de torna siga millor.