Capçalera / Header

PREBENJAMÍ-CB GENOVÉS

Aquest cap de setmana s’ha disputat la jornada 9, la qual el nostres prebenjamins s’enfrontaven al nostres veins el Club Basquet Genovés.

La primera part el nostre equip intentava jugar, però l’equip visitant molt superior als nostres xiquets estava fent un gran bàsquet i no pogueren fer res. El partit al descans era de (6-25) a favor de l’equip visitant.

El nostre equip en la segona part  es va despertar. Els xiquets van fer canastes i una bona defensa.  En la segona part el parcial va ser de (18-16) a favor de l’equip local. El final del partit va ser de (24-41) a favor de l’equip visitant.

El nostre equip va fer un mala part en la primera, però la segona part el nostre equip va eixir despert i va ser el que va fer que guanyaren el quart, però no el partit.

ESTADÍSTIQUES:

Sergi.M: (0 puntos), Sergi.S: (2 puntos), Sandra: (0 puntos), Nayara: (0 puntos), Miguel: (0 puntos), Juan: (0 puntos), Pau: (20 puntos), Pablo: (2 puntos).