Capçalera / Header

C.B. V-74 VILLENA GRUPO GLEM 59 - SÈNIOR "A" 52

Aquest cap de setmana el nostre senior viatjava a villena per a enfrontar-se, en un partit el qual es jugaven molt tant el nostre senior com el villena.

El partit va començar i els 3 primers minuts va estar igualat, però després el nostre equip va desapareixer en atac i en defensa. El resultat al final del primer període era de (21-6) a favor de l’equip local el Villena.

En el segon període el nostre equip es va posar en una zona 1-2-2 i va començar a remontar en bons atacs, i en una molt bona defensa en zona. El resultat al descans era de (31-26) a favor de l’equip local el Villena.

El tercer quart va començar igual que el segon quart el equip en zona i en bons atacs i bona defensa. El partit al final del tercer periode era de (46-46) el partit estava empatat i estava tot per decidir.

L’últim període el nostre equip els primers 5 minuts en atac no va estar molt acertat, però amb una gran defensa i el equip de villena igual. Però els 5 ultims minuts el nostre equip va ser nul en atac i a més mala defensa. Ens va condenar a la derrota. El final del partit es de (59-52) a favor de l’equip local el Villena.

El nostre equip no va ser regular en tot el partit i ens va condenar a la derrota. El millor del nostre equip va ser Saul Gómez perquè va posar molta intensitat en atac com en defensa.

La setmana que bé el nostre senior viatjarà a Caudete per a intentar guanyar un partit molt important, però no serà fácil.