Capçalera / Header

El Bàsquet Benigànim Sénior "B" s'imposa al San Pedro Moixent


SENIOR B 58-51 CD SAN PEDRO MOIXENT

El partit va començar amb un xicotet avantatge per part de l’equip Beniganí que, amb una diferència de 8 punts, es va trobar al principi del encontre molt còmode amb un bon joc i una sèrie de cistelles . Però prompte els locals van igualar el marcador degut, per una part, a una sèrie d’errades de tir i a una falta d’atenció en defensa dels nostres i, per altra, a una un major encert del Moixent.

L’encontre continuà al segon quart amb la mateixa tònica; falta d’encert per part d’alguns dels nostres i bon tir dels contrincants però, degut a la diferència de físic dels nostres jugadors (cal recordar que l’equip rival estava format per jugadors de categories inferiors), el marcador no va canviar molt. D’aquesta forma, alternant moments d’avantatge per al Moixent amb altres per al Benigànim van transcórrer tot el segon i tercer quart.

Ja a l’última part, els ganxuts van reaccionar i van tornar a jugar còmodes amb bons contratacs i possessions intel·ligents , aconseguint així anotar 21 punts dels 58 totals del partit, per tal de fer-se amb la victòria.

Cal recalcar que tàcticament l’equip va deixar molt a desitjar en molts instants del partit, on les presses i l’individualisme d’alguns dels jugadors van provocar que el marcador no fora més favorable. És veritat que es tracta d’una victòria i que el ritme de partits no es molt elevat, però, com s’ha dit abans, els contrincants no passaven de juniors (en pocs casos hi arribaven). Per tant, si l’equip haguera jugat com sap i seguint allò treballat als entrenes, la victòria podria haver sigut molt més clara.

Esperem que el pròxim partit  l’equip demostre que allò criticat a la crònica no va ser res més que una mala conseqüència del sopar del dia anterior i presente la seua millor versió per fer-se així amb dues victòries consecutives.