Capçalera / Header

El resum del Benigànim Aleví Mixte amb el NB Xàtiva

ALEVÍ 23-74 NOU BÀSQUET XÀTIVA

El nostre aleví aquest cap de setmana jugava a Xàtiva un partit complicat, ja que jugava contra el líder.

El partit va començar igualat però  l’equip no va tardar molt en anar-se’n en el marcador. El nostre equip va aguantar tot el que va poder la primera part, ja que jugava contra un dels equips de les millors canteres de la comunitat valenciana. El resultat al descans era de (46-20) a favor del l’equip local el Xàtiva.

En la segona part, el nostre equip va pagar el esforç fet en la primera part, i també la mala segona part en moltes pèrdues en els pases, una cosa que hi ha que millorar per als pròxims partits. L’equip local va seguir en el partit al mateix ritme. El resultat final va ser de (74-23) a favor de l’equip local el Xàtiva.

El nostre aleví no va tindre un bon dia a Xàtiva, per això esperem arreglar-ho resivint aquesta setmana a contra el Manuel, un partit el qual els nostres intentaran canviar la mala imatge.

ESTADÍSTIQUES:
Sara: (2 punts), María: (0 punts), Lucia: (4 punts), Arnau: (0 punts), Vicent: (5 punts), Sergi: (0 punts), Andreu Mateu: (3 punts), Mariam: (0 punts), Andreu Giménez: (8 punts).