Capçalera / Header

PREBENJAMÍ 21- 55 NB XÀTIVA

Aquest cap de setmana els nostres xiquets visitaven Xàtiva. Aquest partit era difícil, ja que jugaven contra el segon.

El partit va començar amb el nostre equip fent una gran defensa, però en poc encert de cara a canasta. L’equip de Xàtiva era superior i en atac va estar més encertat. El resultat al descans era de (24-9) a favor de l’equip local.

En la segona part, el Xàtiva va fer una gran part i l’ equip de Xàtiva va augmentar la diferència en el marcador, ja que no van poder fer res en tot el partit els nostres xiquets. El resultat final (55-21) a favor de l’equip local.

Gran partit del nostres xiquets, ja que el Xàtiva va fer superior per el gran nivell dels xiquets. La setmana que bé jugarà a casa contra el Algemesí, esperem que els nostres xiquets puguen aconseguir un altra victòria.

ESTADÍSTIQUES:
Sergi: (0  punts), Makxym: (4 punts), Sandra: (0 punts), Miguel: (4 punts), Nayara: (0 punts), Juan: (2 punts),  Pau: (11 punts), Pablo: (0 punts).