Capçalera / Header

Presentem als equips Bàsquet Benigànim Júnior i Sénior Masculí

ARRANCA LA PRETEMPORADA DEL NOSTRE JUNIOR I SENIOR


Pasat dilluns el nostres equips Junior i Senior van començar la pretemporada a les mans del nostre entrenador Miguel Llopis Benavent actual president del club, el club esta intentat fer dos grans equips per a fer una gran temporada i intentar optar a les plaçes altes de la clasificacio.

El nostre junior esta en busca d'un entrenador, que cuant tinga entrenador ja vos el presentarem per el blog o per la web del club.

Ara vos presentarem els dos nostres equips el Junior i Senior per els jugadors que estara compost.


JUNIOR

Ferran Gimenez (PIVOT)

Guillem Boscá  (ALERO)

Ricardo Chafer (PIVOT)

Joan Pastor  (ALA-PIVOT)

David Sarrio (ALERO)

Luis Cariols  (ESCOLTA)

Javier Benavent (ALA-PIVOT)

Joan Mateu (ESCOLTA)

El nostres junior falten incorporacions que ens proxims dies poden arribar igual que el nostre entrenador. Esperem que fajen un gran any i opten per fer una gran temporada i ocupen puesto alts en la clasificacio.

SENIOR

Cristian Rodriguez (BASE)

Ivan García (ESCOLTA)

Hector Gallego (ALA-PIVOT)

Juanjo Llario (BASE)

Vicent Mahiques (PIVOT)

Ruben Moscardo (ESCOLTA)

Alex Sempere (BASE)

David Benavent (PIVOT)

Carlos Benavent (ALERO)

Juanfe Benavent (ALERO)

ENTRENADOR: Miguel Llopis Benavent

El nostre senior aquest any estara dirigit per les ordes de Miguel Llopis un home de la casa que sempre li agradat molt el basquet i cada equip que a tingut el a fet treballar al maxim. Espere que li vaja molt be. Tambe dir que la plantilla del nostre senior no esta tanca, poden arribar nous jugadors.

Esperem que fajen una gran temporada els dos nostres equips. I mes avant vos informarem de els atres equips de la cantera i parlarem dels partits de pretemporada del nostres dos equips (Junior i Senior).