Capçalera / Header

Resultats del cap de setmana: Aleví, Benjamí, Cadet Femení i Sénior

RESULTATS DEL CAP DE SEMANA 30 I 1 DE DECEMBRE 2013


BENJAMÍ 29-49 CB ANNA (6º Jornada).

El nostre Benjamí este cap de semana va viatjar a Anna per a jugar la 6º Jornada. Un partit molt igualat en tot el partit menos en el 4 periode aon el nostre equip va fer un mal periode i el equip local bon periode. Desde el club estem orgullosos dels xiquets, segui aixina.

ALEVÍ - DESCANSO (6º Jornada)

CADET FEMENI 0-2 SANT ROC (6º Jornada)

El nostre Cadet tenia que viatjar a Alcoi per a disputar el partit, pero per falta de vehicles les nostres xiquetes no van poder anar. El club el dia de antes avisa al club del Sant Roc com a que no anirien al partit. El partit esta perdut per no anar a jugar, pero bueno es el seu primer any i sols volem que milloren estes xiques, a seguir millorant.

SENIOR 18-91 ENGUERA BASKET (6º Jornada)

El nostre senior viatja a enguera, un partit que anava a ser molt dificil perque s'anfrontaven al lider. El partit començá igualat pero el equip de enguera era superior i tambe en el primer minut Carlos un jugador del nostre senior se va lesionar. El club esta content perque aunque el partits la diferencia siga molt gran, els jugadors estan contents perque cada dia estan millorant i dir que es el seu primer any jugant a basquet i alguns competint. Gracies a tots per el esforcs.

Vos dise una imatge del partit entre ( CB BENIGANIM - ENGUERA).

En la imatge ixen (Vicent, Hector, David, Alex).


Este cap de semana els nostres equips descansaran perque para la lliga. Per lo que sols entrenaran els equips que entrenen de dilluns a dijous. Que paseu un bon pont.

Tambe informar que este any el club esta ple de cares noves en tots els equips, el club a començat desde cero perque amb contruit este any un cadet femeni, un senior tot nou de gent en poca experiencia pero en ganes i els dos equips el benjami i alevi han moltes cares noves. Esperem el proxims anys competir amb els millors.