Capçalera / Header

Còmoda victòria del Bàsquet Benigànim davant el Benissa

El dissabte 5 de novembre el nostre Sènior Masculí va sumar la segona victòria de la temporada al imposar-se al CB Benissa (58-38).

Els protagonistes del partit ens conten com ho van veure:

Rubén Santana (Escorta)

La primera part va estar marcada per la igualtat i les imprecisions, a les acaballes d'aquesta vam poder trencar un poc el "match" amb un parell de bones accions.i.anar-se'n +10.

En la segona.part partint d'una.bona defensa vam poder agafar una ventaja de 20 punts que seria definitiva fins.el final del partit amb una bona gestió del baló.

Carles Soler (Delegat de camp):

Bon partit de l'equip local que en la primera part es precipitava en l'atac però un gran tercer quart va marcar la diferència final (58-38).

---LO QUE EL OJO NO VE---

Paco Granchel (Pívot)

Destacar l'actuació del gran Francisco Granchel .. Quan en una decisiva acció es va donar conter que duia els cordons de les deportives desnugades . I en una ràpida i decisiva actuació , els va nugar en tan sols dos segons .. Aquesta resposta inmediata i plena de valor dugué al pivot a la banqueta , sense que patira cap lessio , i aixi va poder pegar un bon glop daigua fresca , el que transportà al quatretondí ,en dos segons, al mateix cel.