Capçalera / Header

Important Victòria a casa davant BC Canals (65-60)

En una categoria amb bon nivell com és la Primera Zonal, carregada d'equips amb jugadors joves i Clubs amb gran tradició basquetbolística, és molt important assegurar les victòries en casa. La victòria davant Canals (la més alta en anotació del que va de lliga) suposava la tercera de la temporada i situava el balanç en 3-4 abans de la derrota de la setmana passada en Alacant davant Fundesem Basket School Mutxamel, fet que situa als nostres en un 3-5 a la part baixa de la taula.

El nou jugador "gantxut" l'escorta Julen Blasco ens resumia així el partit:

"Va ser un partit on Canals va defendre amb una zona prou agresiva i on mosatros vam estar molt enchufats desde la linea de 3(Matt va fer 5, Alberto i Santana 2 i jo 3). Al descans anàvem 3 baix i vam tindre que treballar al tornar del descans. Els àrbitres van deixar molt que dessitjar pero vam saber jugar contra ells també encara que ens van pitar alguna tècnica. Una victoria que ens dona moral per anar diumenge a Alacant.

Aprofitem per a preguntar-li a Julen per quins equips ha passat...

"Vaig jugar d'alevi a cadet en Albaida, en cadet de 2on any me'n vaig anar a Muro on vaig debutar en Senior Preferent contra Enguera que va pujar en eixe partit a Autonomica. Fins Senior de primer any vaig estar en Muro on compaginava el Junior amb el Senior (2ona zonal) i senior A (Preferent). L'any pasat vaig jugar a la Lliga local d'Alcoi, per temes de feina i entrenes, on vaig ser el màxim triplista de la lliga. I enguany he aterrat en Beniganim, en el meu tercer any Senior".

Molt bé Julen, tot i la joventut ja tens experiència en categories importants. Molta sort per a la temporada i gràcies per participar.