Capçalera / Header

Abel Ferri renova una temporada més amb el Bàsquet Benigànim

Excel·lent notícia la que hem conegut hui després de la reunió que van tindre membres de la Junta Directiva del Bàsquet Benigànim amb el tècnic albaidí Abel Ferri.

L'entrenador es va acomiadar del club a la fi de la temporada passada després d'aconseguir els millors resultats esportius en la història del Club Bàsquet Benigànim, però les grans sensacions que va deixar l'entrenador juntament amb les ganes que està demostrant la Junta Directiva perquè continue i per treballar en la mateixa direcció, han fet que es produira la renovació per part d'Abel Ferri una temporada més.

Al conèixer la gran notícia, ens hem posat en contacte amb el protagonista per conéixer les seues impressions:

CBB: Quin és el principal motiu que t'ha animat a seguir?
Doncs la fam de seguir millorant, i que esta no siga la millor temporada del club, sinò la següent, i d'ahí cada any seguir escalant.
La fam de bàsquet! És el primer que vaig dir a la Junta, si tots anem a una, hi ha ganes de millorar i tirar endavan, jo el primer.
CBB: Perfecte Abel, gran filosofia. Havies tingut alguna oferta o esperaves a vore què deia el nostre club?

Vaig parlar amb un club de Preferent, però no tenia cap oferta "a la taula" (possible interés), en cas de no renovar en Benigànim.
Des del Club Bàsquet Benigànim ens alegrem molt de contar, una temporada més, amb un gran entrenador, treballador i responsable i que sap treure el millor de cada jugador.

Enhorabona!