Capçalera / Header

Resum de la temporada 2018/2019 i noves il·lusions per al futur


Arriba el moment de fer balanç de la temporada per al Bàsquet Benigànim i col·laborar també en el llibre de les Festes Patronals del poble.

La temporada arrancava ja l'estiu passat quan tots els membres de la Junta Directiva treballaven per tal d'oferir al poble de Benigànim una bona proposta esportiva per als xiquets i xiquetes en aquest curs 2018/2019 que ara acaba. Aquest sempre és i serà un dels principals objectius: aconseguir una escola de bàsquet per als més xicotets. 

Durant el primer terç de la temporada vam aconseguir formar un equip de categoria prebenjamí (xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys) amb el qual esperàvem que més famílies confiaren en el nostre projecte de formació a través del bàsquet i així ha sigut. Ara el més important és, de cara a la pròxima temporada 2019/2020, mantindre aquest bàsquet base de formació i tractar de poder participar en les lligues comarcals que, al final, és on més aprens i on coneixes molta més gent que comparteix la mateixa passió per aquest esport.

Respecte als equips federats, arrancàvem la temporada un any més amb dos equips séniors però aquesta vegada competint a la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV), el Sénior masculí Xarly Sport Benigànim, va competir a la Segona Zonal i el Sénior masculí Moments Shoes Benigànim ho va fer a Primera Zonal després d'aconseguir la permanència la temporada passada.

Els primers, un equip molt jove i amb molt de marge de millora va competir davant equips cada vegada més competitius en aquesta categoria i, tot i no aconseguir massa victòries, els ha servit per a veure quina és l'exigència i cap on han d'anar per tal de millorar. 

El primer equip, el Moments Shoes Club Bàsquet Benigànim, va protagonitzar la seua millor temporada des de que es va fundar el club l'any 2004. En alguns moments de la temporada es va inclús somiar en l'ascens a la categoria Preferent, i el secret no és un altre que el treball dur i seriós d'un equip dirigit per l'albaidí Abel Ferri, que va saber, de nou, formar un grup de jugadors molt complet i dels quals va saber traure el millor de cadascú.

Al final de temporada el club organitzà el Torneig Nacional Prebenjamí amb la participació dels equips TAU Castelló, Anejas Teruel, CB Alginet, NB Xàtiva i Claret Benimaclet, un grandíssim cartell d'equips que van mostrar la seua felicitació al nostre club per l'organització i que va ser possible gràcies al treball d'Abel Ferri, el qual va voler deixar la seua empenta ací abans d'acomiadar-se.

AGRAÏMENTS:

Evidentment els nostres primers agraïments no poden ser a una altra persona, Abel Ferri ha demostrat en aquestes temporades amb nosaltres, una enorme implicació i grandíssim treball que començà als equips séniors però que després també es prolongà al club en general on el seu propòsit sempre sigué deixar en el mapa basquetbolístic al club i al poble de Benigànim. Doncs ho has aconseguit Abel, moltes gràcies, ja saps que ací tens amics i sempre tindràs la porta del club oberta.

Com no, és fonamental el suport dels nostres patrocinadors principals aquesta temporada Xarly Sport i Moments Shoes així com també la resta de col·laboradors, mitjans de comunicació i empreses i institucions com l'Ajuntament de Benigànim, que sempre són molt importants per a nosaltres.

Per últim agrair a jugadors/es i familiars el haver confiat amb nosaltres i animar a tota la gent del poble i voltants a conéixer-nos i formar part del nostre Club Bàsquet Benigànim, que enguany ha cumplit ja quinze anys!!

Text i fotos: Club Bàsquet Benigànim.