Capçalera / Header

Moments Shoes renova patrocini amb el Club Bàsquet Benigànim amb la nova denominació "El Rincón de Morata".

A l'esquerra David Carreton, d' "El Rincón de Morata amb Àlex Sempere. 

Estem d'enhorabona! El nostre col·laborador Moments Shoes SLU, que va patrocinar al primer equip del Bàsquet Benigànim, renova el seu contracte amb el club beniganí per una temporada més amb la nova denominació "El Rincón de Morata".

Volem agraïr enormement a tots els responsables de l'empresa per haver apostat pel nostre club a l'hora de créixer conjuntament ja que amb el suport d' "El Rincón de Morata" estem segurs que ajudarem a donar a conéixer i potenciar l'empresa ubicada a Benissoda i alhora aconseguirem promocionar el bàsquet a Benigànim i pobles del voltant.

Rubén Moscardó, Àlex Sempere i David Carreton.


El Rincón de Morata ja ens ha oferit el seu desig de dur endavant activitats i projectes molt atractius i dels quals vos anirem informant al llarg de la temporada.



Així doncs, el primer equip Sénior Masculí que disputarà la categoria Primera Zonal, passarà a denominar-se El Rincón de Morata CB Benigànim per a la temporada 2019/2020 en les competicions que organitza la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana així com també els partits i tornejos amistosos. 

Moltíssimes Gràcies per confiar amb nosaltres!