Capçalera / Header

El Calafrut Benigànim comença la pretemporada amb la Lliga Valenciana

Escuelas Pías València, Nou Bàsquet Alzira i Almussafes són els rivals per al Sénior "B" dirigit per Miguel Llopis i Óscar Ramírez.

Des de fa ja un parell de setmanes l'equip porta preparant la pretemporada participant de la Lliga Valenciana amb la qual espera agafar la preparació necessària per a estar a punt en la competició lliguera que començarà a l'octubre.

Analitzant un poquet l'equip d'enguany, fins a cinc jugadors han sigut baixa de l'equip i, fins a la data, s'han incorporat quatre nous jugadors a l'equip com són Vicent Vidal, Sergio Albert, Frank Pérez i Marcos Sanchis. Els quatre van ser jugadors de la nostra escola i ja han jugat en altres categories com infantil, cadet i júnior. Per a nosaltres és una gran satisfacció que tornen a incorporar-se al nostre club i els desitgem que els vaja molt bé.

A més a més, s'incorporen dos jugadors provinents del Sénior "A" com són Héctor Soler i Óscar Ramírez, qui a més d'ajudar a l'equip en la direcció tècnica també reforçarà al primer equip.

Podeu veure la pàgina web del Calafrut Benigànim per a veure la plantilla, jugadors, calendari i notícies.