El Calafrut Benigànim Sénior "B" debuta en lliga amb victòria davant l'Albaida

Bon començament per al Sénior "B" dirigit per Miguel Llopis que va aconseguir véncer en la jornada inaugural lliguera a la Segona Zonal.

Després d'una pretemporada en la que no es van poder aconseguir resultats positius en la Lliga Valenciana, els homes de Miguel Llopis esperaven ansiosos l'inici lliguer per tal de sumar el primer triomf lliguer.

Resultats Lliga Valenciana 2019 (Calafrut Benigànim Sénior "B"):

Bon partit el disputat el passat dissabte pel Calafrut senior b Benigànim.

El partit començà amb pressió en tot el camp i encert en atac, que ens va permetre firmar un parcial de 9-0. Dos triples consecutius quan l’Albaida començava a despertar van permetre posar-se 15-7 per continuar per davant i tancar el quart amb 18-12.

En el segon quart la nostra defensa sols va permetre 4 punts del Kamasai. En atac fins a 5 jugadors anotaren i posaven un marcador de 35-16 al descans.

L’Albaida va sortir fort dels vestuaris pressionant a tota pista i el Benigànim va perdre dos balons que acabaren en cistella. Els nostres es van tranquilitzar i convertiren el 0-5 inicial en un 10-8 que tancava el tercer quart amb 45-24 que deixava les coses molt dificils per al rival.

L’últim quart vam mantindre la ventatja intercanviant cistelles que deixaren un resultat final de 57-33.

Autor: Miguel Llopis.

Anotació: Àlex 2, Oscar 7, Rubén -, Marcos 2, Vicent 3, Albert 9, Sergio 16, Héctor 8 i Joan 10