Capçalera / Header

El Morata Benigànim venç al Genovés i continua colíder juntament amb l'Oliva

Tercera victòria consecutiva del primer equip del Bàsquet Benigànim que va derrotar al Genovés dissabte i continua comandant la classificació a la Primera Zonal.

L'entrenador de l'equip Abel Ferri, no va poder estar degut a compromisos personals però va estar molt pendent i en acabar l'encontre, el base Rubén Santana li va enviar el següent resum:

Primera part brutal, 42 punts, rodant el balo, tirant, clavant bola dins bola fora, presio a muerte i tot molt acoplat, ells han viscut de triples i tirs lliures, poc més. 
Tercer quart, els dos equips molt erràtics, poca anotació, pero controlat, hem perdut de 2 punts. 

Últim quart, arranca i ens claven 4 triples seguits pero de 8 metres i amb el braç davant la cara, ho fan 100 anys i difícilment ho tornen a fer (ho hem parlat l'entrenador i jo despres), es posen a dos però mai per davant al marcador, ens hem posat a 4/6 punts i fins el final. 


Tots han jugat minuts, hui jo si que he tingut que jugar casi tot el partit pero era necessari, hem fet molt de mal baix i en bloc central, la resta tots sobre 20 minuts, pablo tambe uns 30 i pico. 
Anotacio armando 5 i molt be, alex 4 i molt intens, andre 4, entre pablo i oru uns 30 i jo 20 i pico. Avui guarner, matt i migue molt be en defensa. El més important 3 de 3, molta unió, molt de companyerisme. Hem sabut patir.