Capçalera / Header

Quarta victòria consecutiva del Morata Benigànim Sénior "A" que guanya en l'Alcúdia

El conjunt beniganí dirigit per Abel Ferri va dominar el partit des del principi a la pista de l'EMBA L'Alcúdia.

El Morata Benigànim es presentava dissabte passat a la pista de l'EMBA sent colíder de la competició (3-0) i després d'haver guanyat a un rival sempre molt complicat de véncer com és el Genovés.
Els nostres es presentaven amb les baixes de Rubén Chicharro, Paco Granchel i Alex Demeuse i el reforç d'Héctor Soler, jugador del Calafrut Benigànim Sénior "B".

Per la seua part l'EMBA l'Alcúdia tenia la necessita imperiosa d'aconseguir la victòria ja que arribava (0-3) amb dos derrotes a casa bastant clares davant Pego i Canals però amb una derrota ajustada la setmana passada a Enguera (59-56).

#13 Rubén Santana ens explicava que el partit va començar molt favorables per al Morata Benigànim Sénior "A" que, possiblament va jugar els millors minuts del que va de temporada.

Davant el gran encert dels nostres, l'EMBA va tractar de parar la sangria anotadora canviant diverses vegades de defensa, però el Benigànim sempre tenia una resposta que suposava ampliar el marcador per arribar al descans amb +22 favorable.

Com sol passar, la tranquil·litat al marcador i les sensacions que provacaven van provocar una relaxació que va ser molt ben rebuda per l'EMBA per a retallar un poquet la diferència.

Tot i això el Benigànim va seguir dominant el partit fins acabar amb el resultat de 56-79 que li permet  liderar el Grup "C" de la 1ª Zonal Valenciana amb un balanç de (4-0).

#13 Rubén Santana:
Ens quedem en la unió que mostra l'equip i en les ganes que tenim tots de fer alguna cosa gran aquesta temporada.

Santana va voler destacar que, una vegada més, el més important és que l'equip es mostra unit i tots els jugadors aporten tant en atac com en defensa, gaudint tots de minuts i de protagonisme en benefici sempre de l'equip.