Capçalera / Header

El Calafrut Benigànim es veu superat per l'Onix d'Onil

Els d'Onil van dominar l'encontre però el Calafrut Benigànim no va baixar els braços fins el final.

El Sénior "B" tornava a casa després de no haver pogut sumar un triomf a Villena mentre que l'Onix d'Onil volia tornar al camí de la victòria després d'haver-se vist superat pel NB Alcoi la setmana passada.

L'Aler-Pivot #16 Vicent Vidal ens contava com va ser el partit corresponent a la quarta jornada al grup "F" de la Segona Zonal valenciana.

El partit va començar amb bon ritme per part dels dos equips, encara que amb molt poc encert, ja que al minut 8 encara estàvem 2-8.

No va ser fins el final del quart que l’equip visitant es va despegar al marcador augmentant la diferència considerablement.

Ja al segon quart, els locals es van recuperar un poc del colp, encara que el resultat final del mateix va estar, un altra vegada a favor de l'Onix. Cal destacar que els visitants van aprofitar molt bé les seues oportunitats baix la canasta amb un molt bon joc de pases a la linea de fons. Açò, juntament amb un parell de tirs desde la linea de tres va impedir que els locals s’aproparen al marcador.

Ja al tercer quart, els mals moments del final del primer es van repetir, amb alguns molt bons contraatacs dels visitants q van portar el marcador a la màxima diferència del partit. Tot i això, l’equip local no va baixar els braços i va aconseguir, a l’últim quart, reduïr les distàncies fins als deu punts, guanyant el marcador del temps final 15-8 gràcies a una bona intensitat defensiva.

En general, encara es poden destacar diferents aspectes a millorar, com el joc interior,dels ací els visitants ens van fer mal i es va notar l'absència d'Óscar. També va ser determinant el poc encert local, que va decantar un partit que en molts moments va esdevenir igualat.

El partit al camp de l’Onix segur q serà molt interesant i intens.