Capçalera / Header

Importantíssima victòria del Morata Benigànim a la pista de l'Altea

El Morata Benigànim Sénior "A" va demostrar, de nou, una gran capacitat de concentració i saber gestionar correctament els últims instants del partit en Altea.

El passat dissabte 23 de novembre el primer equip del club es desplaçava a la pista de l'Altea per a disputar la huitena jornada al Grup "C" de la Primera Zonal Valenciana. Ho feia amb el favoritisme que li otorga el gran balanç d'imbatibilitat (7-0) que comparteix amb el Moixent.

Per la seua banda, l'Altea venia amb gran moral després d'haver guanyat els seus dos últims partits de lliga davant Canals i Enguera i amb el gran objectiu de derrotar a un líder invicte.

L'aler beniganí #3 Miguel Martínez, que per desgràcia es va lessionar abans de l'inici del partit, ens contava com va ser l'encontre:

Vam enfocar el partit davant l'Altea sabent de la importància d'aquest per seguir defensant el lideratge. A més a més, teníem present que el pròxim partit és contra un rival directe, Moixent.

Per al partit teníem tres baixes importants, Rubén Chicharro, Álex Muñoz i Armando. D'aquesta manera vam viatjar a Altea 9 jugadors. A aquestes tres baixes es va sumar la meua , ja que durant el calfament em vaig lessionar i no vaig poder jugar cap minut.

El partit no va començar bé per a nosaltres, ja que l'Altea va eixir amb molta intensitat i va anotar quasi tots els llançaments que va fer amb un jugador molt destacat: el número 24. En canvi, nosaltres no vam tenir molt d'encert de cara a canasta. D'aquesta manera el primer quart va acabar amb gran superioritat per part dels locals amb una diferència de més de 10 punts.

El segon quart va començar més igualat, encara que no vam aconseguir igualar el marcador. Però, quan faltaven 4 minuts per al final vam ajustar la defensa tenint en compte els jugadors anotadors de l'equip local i vam reduïr la diferència considerablement. Ens vam situar a 6 punts si no recorde mal.

Durant el descans vam parlar de com podíem ajustar la defensa i eixir amb més intensitat per a avançar-nos en el marcador, i així va ser. Durant el tercer quart ens vam posar per davant, però no vam poder obtenir una diferència significant.

Així vam aplegar fins a l'últim quart "d'infart". Tot el quart va estar molt igualat encara que vam tenir moltes oportunitats que no vam aprofitar. Els últims minuts van ser de molts nervis: faltes, tirs lliures, un triple importantíssim i una diferència molt ajustada. El resultat final del marcador va ser de 65-67 i amb molt bones sensacions per al pròxim partit davant Moixent, on ens juguem el lideratge.
Esperem poder omplir el pavelló per a ajudar a l'equip!

Agraïr a Miguel Martínez el seu temps i col·laborar així en la nostra pàgina web. Li desitgem molts ànims i una ràpida recuperació.