Capçalera / Header

El Calafrut Benigànim perd a Villena al primer desplaçament lliguer

Foto arxiu (CBB-Vallada)

Una de les claus de la derrota del Benigànim va ser la falta d'efectius amb la que va acudir a Villena.

L'aler-escorta del Calafrut Benigànim #10 Rubén Moscardó ens porta la crònica del partit:

El Calafrut-C.B.Benigànim es desplaçava el passat dissabte amb tan sols sis jugadors a Villena amb l'objectiu de realizar un bon encontre davant un equip que encara no havia guanyat cap partit en el que portàvem de lliga.

El plantejament del partit era clar, una defensa en zona i possessions llargues fent circular la pilota. Durant el primer quart el joc estigué igualat, encara que, tot i el bon joc per part dels nostres , els llançaments no entraven. Al final del primer quart el marcador era de +10 per al conjunt de Villena. 


Al segon quart la dinámica va ser la mateixa que al primer, arribant al descans, de nou, amb una renda de +10 per als locals.

Durant la primera meitat del tercer quart hi hagué una xicoteta reacció per part del club beniganí, que va arribar a estar cinc punts per davall en el marcacdor, però que fou ràpidament neutralitzada pels jugadors del Villena, on la diferència tornava a ser de deu punts a favor d´aquests al final del quart. 

A l´últim quart la fatiga dels nostres jugadors es va fer notar i l´equip Villena va ser superior al conjunt ganxut, arribant a doblar la diferència al marcador.

Resultat final de 62-37 i derrota del Calafrut-C.B.Benigànim, la segona de la
temporada, de la qual intentarà refer-se al partit que jugará a casa la próxima setmana davant l´Onix C.B.-Ibicar.


Autor: Rubén Moscardo