Capçalera / Header

El Morata Benigànim torna a guanyar en un difícil partit davant el BC Canals

El Morata Bàsquet Benigànim aconseguí tornar al camí de la victòria després de véncer al Bàsquet Club Canals i oblidar així la dura derrota a Pego.

En conjunt beniganí dirigit per Abel Ferri tenia una bona oportunitat de tornar a guanyar després de dues derrotes consecutives davant Moixent (líder) i Pego i que trencaven el magnífic récord de victòries (8-0).

Per la seua banda el Canals arribava a Benigànim amb una gran necessitat de sumar la victòria ja que només porta un parell i va perdre fa dues setmanes en una pista difícil com és la d'Oliva i de manera ajustada.

El base xativí #92 Àlex Muñoz ens resumeix el partit:

"El partit va començar de manera desastrosa per als nostres interesos, totalment descentrats i el Canals ho aprofità a base de bé i amb molt d'encert exterior va posar un parcial increible parcial desfavorable (9-30) impensable abans del partit si tenim en compte els llocs que ocupa a la classificació cada equip.

Al segon quart l'equip reaccionà i de quina manera! Començàrem a remuntar poc a poc jugant en equip i movent la pilota de manera molt fluïda i vam arribar al descans amb només dos punts per baix.

Per sort, al tercer quart vam continuar eixe ritme i eixes ganes i a diferència d'altres partits no vam tirar per terra tot el treball fet a l'anterior periode, al contrari, vam millorar inclús posant-nos per davant amb +10 i fins i tot +15.

A l'últim quart vam aconseguir mantindre eixe avantatge malgrat la ratxa anotadora d'un dels jugadors exteriors del Canals que va tindre un gran encert sumant un total d'uns sis triples, crec recordar".

Àlex va voler anomenar alguns dels jugadors que més van destacar ( Paco, Rubén Chicharro, Santana i Guarner) tot i que, com sempre, tots van aportar per aconseguir la novena victòria i col·locarse amb un récord de 9-2 just abans de l'últim partit de l'any el pròxim diumenge a Enguera.