Capçalera / Header

Pablo Sanchis ens resumeix l'inici lliguer del Xarly Sport Benjamí

El benjamí del Xarly Sport Benigànim està unit en l'inici lliguer malgrat les diferències dels equips en aquesta primera fase.


Hola buenas a tots i totes, primerament donar les gràcies a Toni per l' esforç que fà a aquest blog i les interesantisimes entrevistes que realitzà. A més tinc que agraïr al CB BENIGANIM, per depositarme la confiança de poder entrenar al XARLYSPORT - CB BENIGANIM (Benjamí), per a mí es tot un orgull poder formar part d' aquest projecte que poc a poc estem fent més gran amb el pas del temps.

Aquest equip es va formar l' any passat, un equip format per a la diversió i per a fomentar el basquet en les edats més tempranes. Durant tota la temporada vam estar treballant per tal de poder gaudir i disfrutar del esport que tant ens agrada. Aquest any vam decidir entrar en competició, ja que creiem que era clau per a la millora dels nostres xiquets i xiquetes.

Els primers partits ens vam enfrontar a uns rivals molt experimentats com son el Moixent, el Gandia i el Xàtiva amb victories dels rivals molt abultades. Pero després ens vam enfrontar al Ontinyent, un partit en el cual vam demostrar una gran milloria i vam poder disputar el partit, que finalment es va decantar per l' equip visitant.

A dia de hui puc dir que els xiquets i xiquetes han millorat molt, pero el que mes m' agrada es veure com al pas del temps, els agrade cada vegada més el basket i que gaudixquen d' aquest esport tant bonic. Estic segur de que amb aquest camí anem a fer un gran equip i amb moltes ganes de milloria.

Per finalitzar obrim les portes a tot aquell xiquet o xiqueta que vuiga adentrar - se en aquest esport i que el gaudisca tant i més com el gaudim nosaltres!!