Capçalera / Header

Agraïments als patrocinadors del Bàsquet Benigànim 2019/2020


És temps d' agraïr als nostres patrocinadors que fan possible que podem practicar el que més ens agrada, el bàsquet a Benigànim.


Hui volem agraïr a El rincón de Morata el seu suport durant aquesta magnífica temporada ajudant al Sénior Masculí "A" i al club a aconseguir un fet històric com és l'ASCENS A LA CATEGORIA PREFERENT VALENCIANA🏆. Els anys treballats amb ells han estat tot un èxit i així esperem que puga continuar, sent un referent per al club i al món del calçat.

SOM EQUIP 🍊🏀👠!!

També volem donar les gràcies al patrocinador del nostre Sénior "B", CB Calafrut, Frutas Calabuig S.L.
Una empresa familiar ubicada en Castelló de Rugat, dedicada a l'exportació de fruita.
Una empresa consolidada al sector hortofrutícola i que el seu màxim és oferir qualitat i seguritat als seus productes.


Entre les seues diferents marques que ofereixen, es troba la que dóna nom al nostre Senior B, Calafrut. Marca més que reconeguda a tot el món, i és que, Frutas Calabuig arriba a tot arreu.
 
Aquesta temporada ha sigut un repte, nou equip i Frutas Calabuig des del minut un que es presentaren a la seua empresa, aposta per el creixement d'aquest equip, d'ahí donar les gràcies per apostar pel nostre club però també per apostar per aquesta pràctica.

De cara a la pròxima temporada 2020/2021 el club és conscient que la crisis sanitària ha colpejat fort en tots els negocis però estem convençuts que junts podem tirar endavant per a promocionar el bàsquet a Benigànim i voltants.