Capçalera / Header

El Benigànim Sénior Femení millora a la pista de l'EMBA Alcúdia

 


L'Spachem Benigànim dirigit per Jose i Josevi Muñoz es manté unit i amb ganes d'anar millorant

L'entrenador Jose Muñoz ens ha comentat com va ser el partit:

Desplaçament a la localitat de l'Alcúdia De Carlet on vam disputar un gran partit front a un bon equip, molt bona actitud que ens va portar a jugar un bon bàsquet, bones defenses i en la faceta ofensiva ja es veu la milloria plasmada durant els entrenaments, gran ambient tant a nivell de jugadores com en la parcela de l'equip tècnic, molt de marge de millora que fa que estigam ilusionats en este projecte que és a llarg plaç. 

Estadistiques: 1 quart: 14-5. 2 quart: 9-7. Primer temps: 23-12. 3 quart: 15-8. 4 quart: 20-12 Segon temps: 35-20. Final EMBA SF - 58 ESPACHEM C.B.Beniganim - 32 

Alineació: Yvette, Meritxell 2p., Ainhoa 9p., Clara, Lucía, Mariam 1p., Sandra 16p., Andrea 4p. i Azucena. 

Molt bones sensacions per a encarar el derbi local contra un bon equip com es el Genovés. El dissabte a casa.

La capitana de l'equip, Andrea Miret, ens contava:


El partit de diumenge contra l'Alcúdia ens ha servit per a créixer un poc més com a equip, poc a poc anem millorant certs aspectes que ens ajuden a jugar millor i conèixer-ns al terreny de joc tant nosaltres com els entrenadors que saben com dirigir-nos inclús en els moments crítics. Evadint-nos del resultat que en aquests moments és el que menys ens preocupa, ha sigut un partit molt gratificant per a nosaltres, ja que el que busquem es gaudir de la pinya que hem fet en l'equip i millorar progressivament.
1, 2, 3 EQUIPO!!!!!💪🏽🏀.