Capçalera / Header

El Gran Idea Bàsquet Benigànim continua la seua ratxa a Preferent i guanya a Silla


El Sénior Masculí "A" va saber competir i traure un difícil partit a la pista del Silla.

Partit corresponent a la cinquena jornada al grup "C" de la categoria Preferent. El Benigànim venia ben motivat després de la clara victòria, no sense dificultats, davant el Sueca. Per la seua part el Silla va aplaçar el seu partit a Mislata i a l'anterior va caure davant el Grao de manera ajustada 52-60.

El debutant al nostre equip, Valentin Beneyto Cuquerella reapareixia després de la seva lessió al dit que es va produïr a Benifaó. Valentin ens va resumir:

Pues fue un partido bastante complicado, un equipo que a pesar de no llevar ninguna victoria, en su casa va a ser complicado ganarles, pista pequeña y muy peleones en defensa, y como está pasando últimamente nos está costando entrar en el partido, los primeros cuartos estuvimos a remolque, donde nos costaba muchísimo anotar, fue un tiro.

En la segunda parte cambiamos el chip, subimos la intensidad en defensa, y poco a poco fuimos remontando, hasta que llegaron los momentos finales, donde demostramos que somos un equipo muy fiable, nos pusimos por delante y los tiros libres decidieron el partido, y una nueva victoria, ahora ya a pensar en el próximo partido.

L'entrenador de l'equip Jose Muñoz ens ha comentat:

Desplaçament el dissabte a la localitat de Silla, partit molt igualat on ens va donar la impressió que van estudiar al nostre equip, raó per la que en varies fases del partit no vam poder posar el nostre ritme, hasta que a l'últim quart es va sumar una gran defensa, la recuperació de Valentín que ens va donar molta seguretat en el rebot i més circulació de baló en la faceta ofensiva, sumat al encert d'Alex Demeuse desde la línea de tres punts, ens va donar la quarta victòria de la temporada, toca seguir sent humils i treballar partit a partit així la salvació estará mes a prop.

Com sempre bona resposta de l'equip als moments de dificultat. 

Estadístiques: 1 cuart: 19-12. 2 cuart: 7-14. Primer temps: 26-26. 3 cuart: 13-10 4 cuart: 11-17 Segon temps: 24-27 Tanteo final: CB Silla A - 50 GRANIDEA C.B.Beniganim - 53 

Alineació: Miguel, Óscar 3p., Andreu 1p., Valentín, Rubén S. 13p., Pablo V. 3p. 1 triple, Alex M. 4p., Paco 6p., Joan 3p., Frank, Alex D. 11p. 2 triples, Pablo S. 9p. 

Prácticament ja disposem de tota la plantilla. La pròxima jornada a casa ens ve un difícil rival el Logos Basket Sedavi a les 19 hrs de la vesprada.