Capçalera / Header

Gran victòria del Gran Idea Bàsquet Benigànim davant el Sueca

Tercer triomf del Sénior Masculí "A" en la categoria Preferent davant el CB Sueca en partit que ha sigut retransmés en directe pel nostre canal Twitch.

El Gran Idea CB Benigànim va tornar al camí de la victòria després d'haver perdut el dissabte de la setmana passada a Benifaió. Els homes de Jose jugaven el segon partit de la lliga com a locals i volien recuperar les sensacions que van tindre en aquella primera victòria davan el CB Grao.

Per la seua banda el Sueca, venia motivat després de sumar dos victòries consecutives davant Grao i Mislata. El conjunt "verd" va demostrar un gran nivell i ser un rival seriós i a tenir en compte durant la competició.

L'entrenador Jose Muñoz ens comenta com va vore el partit:

Uno dels millors partits jugats fins el moment que virtualment ens fa posar-nos líders del grup C de preferent (3-1).

Partit molt treballat defensivament front a un Sueca en molt bon percentatge exterior en el tir, en el primer quart va convertir 4 triples en un gran quart en molt bon basquet que va finalitzar en 22-21.

En atac vam estar molt encertats i treballant els sistemes i en poques pèrdues de baló, una gran defensa i una serietat de tot l'quip, l'actitud i el creure en el colectiu ens van fer anar cap a la segona important victòria a casa.

Destacar el debut en el "A" del jugador Francisco Pérez (Frank) i la gran aportació de tot l'quip, tant en atac com en defensa. D'ahí que tots anotaren.