Capçalera / Header

La Junta directiva del Bàsquet Benigànim es renova amb joventut i cares noves

 


Ruben Moscardó Sanchis és el nou president d'una Junta que contarà per primera vegada amb presència femenina.

L'anterior president, Óscar Ramírez Benavent va dimitir fa unes setmanes i va voler desitjar molta sort i bon treball a les persones encarregades de dirigir el club a partir d'ara. Des del club li volem donar les gràcies a Óscar per tots aquestos anys de treball encaminats a tindre equips de formació i a que a dia de hui pugam presumir de tindre un equip sénior femení. També deixa el seu càrrec, Frank Pérez Bataller al que li donem les gràcies pel seu treball en la recerca de patrocinadors.

Aquesta mateixa setmana es va decidir el nou càrrec presidencial amb la reunió telemàtica i Rubén Moscardó va deixar clar que el seus objectius principals són que es continue parlant de bàsquet al poble, treballar la promoció  per a tindre equips de formació i seguir cuidant la imatge del Club Bàsquet Benigànim.

També donem la benvinguda al club a Andrea Miret Estornell, Meritxell Gámez Montolio i Yvette Vidal Vañó, per fi presència femenina al club i que estaran encarregades de dinamitzar les xarxes socials i potenciar els nostres patrocinadors. També s'incorpora Vicent Vidal Salvador, encarregat de crear la comunicació entre club i escoles per tal de poder oferir al poble l'esport del bàsquet com a eina de formació.

Per tant, la Junta directiva conta en aquests moments amb: Rubén Moscardó, Pablo Sanchis, Andrea Miret, Yvette Vidal, Meritxell Gámez, Vicent Vidal, Miguel Llopis, Álex Sempere, Rafa Guarner, Rubén Santana, Vicent Mahiques i Toni Martínez.