Capçalera / Header

Coneixem a Gonzalo Bellver, jugador del Bàsquet Benigànim


Gonzalo Bellver: "El meu principal objectiu és disfrutar dia a dia i seguir sumant records amb tota la gent del club".

Hui coneixem a Gonzalo Bellver, jugador que suma la quarta temporada amb la família del Bàsquet Benigànim. Et convidem a conéixer-lo:

Hola Gonzalo, com estàs?


Què estàs fent actualment i d’on eres i on vius?


Gonzalo: Sóc de Benigànim, i actualment estic treballant, el que em dificulta poder estar present en tots els entrenaments.


Ens ajudes a conèixer la teua biografia esportiva?:


Gonzalo: de menut jugava a futbol en l'escola de Benigànim, fins els 16 anys que vaig descobrir un nou i molt diferent esport, el bàsquet i fins hui seguim disfrutant d'aquest esport que tant m'ha donat.


Comencem l’entrevista:


1. Recordes com vas descobrir el bàsquet?


Gonzalo: I tant i tant, com ja he dit jo jugava a fútbol, però la majoria dels meus amics jugaven a bàsquet, i poc a poc, jugant en el poliesportiu del poble i més tard en el club vaig entendre lo meravellós que és aquest esport.


2. A quina edat vas començar a jugar a bàsquet? Quins records guardes d’aquells primers dies d’entrenaments?


Gonzalo: Sobre els 16/17 anys, i els primers entrenaments sempre són difícils la veritat jajaja, ja que el bàsquet és un esport molt tècnic i sobretot tàctic, i això sols es guanya amb experiència, però guarde els records amb molta estima.


3. Quin va ser el teu primer entrenador?


Gonzalo: Pues com supose que molta gent dins del club, el meu primer entrenador va ser Miguel Llopis, una persona que estima el bàsquet de veritat.


4. Actualment en quin equip jugues i quina posició ocupes?


Gonzalo: Actualment jugue en el Senior "B" del CB Benigànim.


5. Què és el que més t’agrada del teu club?


Gonzalo: Poder disfrutar de l'esport que més m'agrada en el poble i amb els amics de tota la vida i davant dels veïns del poble.


6. Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius?


Gonzalo: Disfrutar dia a dia, amb els companys i seguir sumant records amb tota la gent del club, que de segur que mai els oblidaré.


7. Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quin/s jugadors/es són els que més t’agraden?


Gonzalo: Està clar que el Valencia Basket és el club que més estima guarde, i podria dir mil jugadors, però el que tinc un afecte especial és el serbi Milos Teodosic.


8. A banda del bàsquet, quins altres esports t’agraden i sols seguir?


Gonzalo: El futbol és el deport que més he jugat, per molt que el bàsquet siga l'esport que més practique, és quasi impossible no estar informat de com va la lliga, quines posicions ocupa el València, malauradament actualment el club està passant un moment difícil, però el sentiment no es perd per res.


9. T’agrada llegir? Quin és l’últim llibre que has llegit?


Gonzalo: No, realment no disfrute llegir i mira que ho he intentat, però no, serà més fàcil que em veges en el poliesportiu del poble que en la biblioteca.


10. T’agrada el cinema? Quina és l’última pel·lícula que has vist? I quina és la teua pel·lícula favorita?


Gonzalo: No sóc un entès en el tema, però sí disfrute una bona pel·lícula en el cine o en el sofà de casa, sempre envoltat pels meus amics, i una pel·lícula preferida no sabria quina dir, el xiquet que guarde dins diria "Spirit", una pel·lícula que veia quan era molt menut i sé que sona irreal però he aplegat a tindre dos discos de la pel·lícula perquè els rallava de tantes vegades que l'he vista.


11. Qué li diries a un xiquet/a que està començant en el món del bàsquet?


Gonzalo: Sobretot i el més important, que disfrute d'aquest esport, que entenga els valors que reps d'aquest esport, que jugar a bàsquet siga una alliberació de tots els pensaments, problemes, en eixe exacte moment sabràs el que de veritat significa este esport.


12. És la primera vegada que col·labores en la web? Què és el que més t’agrada de les reds socials?


Gonzalo: Sii, fins ara no havia tingut oportunitat, però estic molt agraït per poder donar a conèixer un poc sobre mi, i anime a tots els membres del club a col·laborar, i per finalitzar m'agradaria recordar que #AniràBéSiHoFemBé .


Bé Gonzalo, moltes gràcies per participar a la web i per haver-nos dedicat el teu temps. Esperem les teues aportacions quan tingues temps i et desitgem molta sort en el futur.


Gonzalo: Moltes gràcies e igualment.