Capçalera / Header

El Calafrut Bàsquet Benigànim ja ha reprès la competició amb els partits davant Ondara i ManuelEl conjunt de Pablo Sanchis va jugar un molt bon partit davant Ondara però no va poder fer res en la seua visita a Manuel.


Amb una plantilla nombrosa allà pel mes de setembre, el Sénior Masculí "B" ha anat vegent com poc a poc la plantilla s'ha anat reduint amb les conseqüents dificutats a l'hora d'entrenar i disputar partits amb unes mínimes condicions.

Tot i això, els jugadors actuals estan donant la cara i l'equip va millorar i va ser capaç de disputar el partit davant l'Ondara. Altra història va ser l'encontre a Manuel davant un equip local que va demostrar el per què està a la zona alta de la classificació.

El jugador Fede Vinyes ens va comentar:

Sobre el partit de Ondara, va ser un partit molt competit hasta el final, en que vam jugar molt bé com a equip pero no va poder ser al final.

I Manuel en canvi jugàvem en una pista que no es podia jugar ja que patinava molt i damunt sols jugàvem amb 6 jugadors, igualment ells van ser millor que nosaltres.

Des d'ací animem a l'equip en aquest moment de la competició que tant estàvem esperant.