Capçalera / Header

El GranIdea Bàsquet Benigànim aconsegueix la victòria a Paterna amb només sis jugadors

Un dia abans, el primer equip masculí no podia véncer al Moixent a casa. La setmana anterior els de Jose Muñoz es van veure superats per l'Alzira i el Carcaixent.

Ara que s'ha reprès la competició, els partits no paren. Vos portem els resums dels quatre partits disputats en les últimes dos setmanes.

Nou Bàsquet Paterna - GranIdea CB Benigànim

Preferent grup C, jornada 9.

Partit aplaçat per la pandèmia que ens fa desplaçar-nos a la localitat de Paterna, encara que vam anar amb una plantilla molt curta provocat per lessions i altres motius, vam anar en molt bones sensacions a aquest partit, teniem les idees molt clares, cosa que es va notar dins la pista.

Al minut 9 del primer quart ja anàvem ( 5-15 ), fent el bàsquet que nosaltres molt bé sabem, una reacció lògica del Paterna va fer que al final del tercer quart es posaren a 4 punts ( 34-38 ). Peró com he comentat, les sensacions eren bones i teníem el partit prou controlat.

Un últim periode fantàstic ens va portar a la victòria ( 9-20 ).

Paterna C - 43 Granidea CBBenigànim-58.

Parcials: 1 quart: 8-17 2 quart:11-13. Al descans: 19-30 3 quart: 15-8, 4 quart: 9-20 24-28.

Van jugar: Miguel 7p. Óscar 6p. Rubén S. 12p. 1 triple, Alex M. 9p. 1 triple, Alex D. 2p., Pablo S. 22p.

Resaltar la cohesió de tot l'equip en un bé comú, el CB Benigànim, molt fácil la tarea per l'entrenador quan els jugadors disfruten i damunt s'ho pasen bé i guanyen. Tan sols ens queda este cap de setmana per a jugar dos partits. Desplaçament el divendres a Manises a jugar a les 19 hrs i el dissabte a Algemesí a les 16 hrs. Enhorabona equip per tot el treball.

Video Twitch NB PAterna - GranIdea CB Benigànim

GranIdea CB Benigànim - San Pedro Moixent.

Preferent C, jornada 12.
Partit jugat a casa contra un experimentat Moixent a pesar de que eren sis jugadors, inici de partit molt igualat pero un segon quart amb molts errors va fer que no poguérem jugar comodes i anar a remolque del contrari, al final del segon quart ja anàvem perdent de 14 punts ( 22-36 ).

En la segona part es va eixir en mes actitud i ganes per anar a per el partit aplegant al minut 5 de l'últim quart a posar-se a 8 punts ( 48-56 ) peró no va ser suficient per enportar-se la victòria a casa.

Granidea CBBenigànim-50 Moixent-66 Parcials:

1 quart: 14-13, 2 quart: 8-23. Al descans: 22-36. 3 quart: 13-18, 4 quart: 14-12, 27-30.

Van jugar: Miguel, Oscar, Rubén S. 10p. 1 triple, Pablo V. 15p. 5 triples, Alex M. 5p. 1 triple, Paco 5p. Héctor, Fede, Alex D., Gonzalo i Pablo S. 16p.

GranIdea CB Benigànim - CSA Carcaixent

Preferent C, jornada 10

Partit molt igualat fins al final on les forces ens van jugar una mala passada, pero així i tot es va donar tot en la pista, la mala sort que els jugadors de reforç abans ja havien jugat un partit molt intens. Es va fallar de cara al aro quan en un partit normal es solen fer, l'encert d'un bon Carcaixent des de la línea de 3 va posar les diferències en un mal últim quart per part local, 9-20.

Tanteig final: GranIdea CB Benigánim-47 Carcaixent-63.

Parcials: 1 quart: 14-11, 2 quart: 12-17, al descans: 26-28. 3 quart: 12-15, 4 quart: 9-20 21-35.

Van jugar: Óscar, Gonzalo, Rubén S. 11p. Pablo V. 8p. 2 triples, Alex M. 3p. 1 triple, Paco 11p. Héctor 1p. Alex D. 3p. Fede, Pablo S. 10p.

Destacar l'entrega de tot l'equip en els moments durs. El cap de setmana que ve dos partits altra vegada, en casa a les 19 h. el dissabte contra Moixent i el diumenge de vesprada a les 18:30 viatgem a Paterna, a disfrutar del básquet.

NB Alzira - GranIdea CB Benigànim

Descripció:Preferent C, jornada 11.

Desplaçament a la localitat d'Alzira, visitem la cancha del líder, gran partit vist fins a l'inici del tercer quart on el Benigánim va realitzar un gran bàsquet, tant ofensiu com defensiu, al minut 3 del tercer quart anàvem 31-33 a favor nostre.

Una gran reacció de l'Alzira i l'aspecte físic va fer que un parcial, a l'últim quart de 37-8 decantara la "balanza" per l'equip local, sense nosaltres en cap moment deixar de lluitar fins al final.

Tanteig final. Alzira-90 Espachem CBBenigànim-50

Parcials: 1 quart: 19-18, 2 quart: 12-11, al descans: 31-29, 3 quart: 22-13, 4 quart: 37-8, 59-21

Van jugar: Óscar 3p. Valentín 1p. Rubén S. 16p. 1triple, Pablo V. 3p. 1 triple, Alex M. 4p. Paco 7p. Héctor 4p. Pablo S. 12p.

Fede i Gonzalo van debutar en el "A" en molt bona nota. Diumenge a casa contra el Carcaixent a les 12 un altre partit, en este cas l'aplaçat de la jornada 10.

Autor dels resums: Jose Muñoz Català.