Capçalera / Header

El GranIdea Sénior Masculí "A" fa història per al Bàsquet Benigànim i jugarà la fase d'ascens a Autonòmica

 


L'equip ha sabut refer-se a una temporada complicadísima per la pandèmia i ha quedat classificat entre els set millors equips del grup "C" de Preferent.


Dos partits, dos desplaçaments on l'equip dirigit per Jose Muñoz es jugava el estar present en aquesta fase i a més a més assegurar-se la participació per segon any consecutiu a la categoria Preferent. 

La Federació va optar per canviar la modalitat de competició i per això guanyant un dels dos partits hi havien moltes probabilitats per jugar aquesta fase d'ascens en la que participaran els set primers classificats atenent als resultats obtinguts entre els mateixos equips.

I així les coses, Manises era el primer rival i el GranIdea Bàsquet Benigànim tenia la primera opció, la segona es presumia prou més complicada a la pista d'un CB Algemesí que ha demostrat ser molt sòlid durant la primara part de la competició.

El tècnic Jose Muñoz ens resumia:

CBC Manises - GranIdea CB Benigànim

Descripció:Preferent C, jornada 7 

Partit aplaçat que si volíem estar salvats havíem de guanyar i així va ser. Des de l'inici es va anar en eixa mentalitat, tant en defensa com en atac estàvem molt concentrats. El primer temps es va acabar en el resultat de 21-35, una reacció en el segon temps, com ja s'esperàvem, va fer que acabara la segon part amb el 26-26, però a la segona part es va saber posar el nostre ritme desde l'inici i en cap moment es va deixar entrar al partit al rival, bon partit vist avui. 

Manises B- 47 GranIdea CBBenigànim-61 

Parcials: 1quart: 4-18 2quart: 17-17 Al descans: 21-35 3quart: 11-15 4quart: 15-11 26-26 

Van jugar: Miguel 4p.,Óscar 6p.,Rubén S. 18p. 1triple, Pablo V. 3p. 1 triple, Alex M. 8p. 2 triples, Paco, Alex D., Pablo S. 22p. 

Destacar que al guanyar el partit de avui ens arrima mes a mantindrer la categoría i en el regal de jugar entre els 7 primers. Demà dissabte ens desplacem a la localitat d'Algemesí per a jugar a les 16:00 allí, difícil rival.

CB Algemesí - GranIdea CB Benigànim

Preferent C, jornada 13 

Ultim partit el disputat en Algemesí per a saber les opcions que tenim de salvar-se i jugar l'ascens. Gran jornada de básquet la disfrutada avui, amb dos equips que van eixir a per totes, en un primer quart que de cara a canasta no vam estar encertats. Vam saber reaccionar amb uns molt bons atacs fent-li un parcial de 14-31 que al descans ens va fer il·lusionar per anar a per la victoria, 39-46,7 punts per davant. 

Una segona part on a l'equip local els entrava tot el tir exterior, 6 triples en el tercer quart, van fer que se'n anaren en el marcador però una molt bona reacció nostra fa que continuàrem en partit, per al 14-13 de l'últim quart. 

Algemesí B- 79 GranIdea CBBenigànim-70

Parcials: 1quart: 25-15 2quart: 14-31 Al descans: 39-46 3quart: 24-11 4quart: 14-13 38-24 

Van jugar: Miguel 4p., Óscar 1p., Rubén S. 9p. 1 triple, Pablo V. 16p. 5 triples, Álex M. 5p. 1 triple, Paco 12p., Alex D. 5p. 1 triple, Pablo S. 18p., 

Destacar la presència d'Andreu que va vindre lessionat i está recuperanse molt bé. Destacar l'aportació anotadora desde la línea de 3 punts, Algemesí 15 triples i Benigànim 8 triples. Ara toca esperar que els resultats d'altres partits ens acompanyen per aconseguir els objetius i saber on estem colocats. La setmana que ve descansem.

Des del Club Bàsquet Benigànim, felicitem a tots i cadascun dels integrants de la plantilla no només del primer equip, si no també als reforços del Calafrut Sénior "B", entre tots han realitzat un gran  esforç i han demostrat la seua capacitat per a superar-se en els moments complicats i saber estar units per aconseguir aquest fet històric per al club.

Ara toca seguir lluitant, la tasca no és fàcil, toca enfrontar-se als millors equips de Preferent però vegent la imatge que ha deixat l'equip davant Algemesí, estem convençuts que l'equip "donarà guerra" a tots els rivals.