Capçalera / Header

Bona participació en les Portes Obertes del Bàsquet Benigànim

 


Les xiquetes i xiquets d'infantil i primària per fi van poder gaudir de les activitats de bàsquet en una temporada molt complicada per a totes i tots.

El passat dilluns 14 de juny, els més xicotets, xiquetes i xiquets d'infantil i primer cicle de primària van acudir al Pavelló de Benigànim per tal de participar en els jocs i activitats organitzats pel nostre club. Un bon grup de jugadors i jugadores que, acompanyats per les mares i pares, s'ho van passar d'allò més bé.

El dimarts 15 i dimecres 16 de juny va ser el torn per als xiquets i xiquetes de segon i tercer cicle de primària que van gaudir una bona estona amb els jocs que els van preparar els nostres entrenadors.

El president del club, Rubén Moscardó Sanchis es mostrava satisfet per la participació, sobretot dels més menuts, en un context tan difícil com ha sigut el que ens ha tocat viure per culpa del COVID 19.

Álex Sempere Aguilar, entrenador i membre de la Junta Directiva, comentava:

Les Portes Obertes és un dels moments on disfrute, perquè és el moment on puc conèixer nous xiquets i intentar que sentin eixe cuc pel bàsquet. 
Són moltes sensacions en tres dies, i més aquest any tan diferent degut pel Covid-19, vorer les xiquetes i xiquets disfrutant, jugant, és molt emotiu. 
A més, vam vindre molts xiquets i veient les seues cares crec que van disfrutar, ara esperem que seguixquen i podem fer varis equips de diferents categories. 
Des de la junta creiem que l'escola de petits és la millor inversió i per aquest motiu que any rere any, amb activitats com aquestes busquem que els i les xiquetes del nostre poble i dels voltants s'impregnen i gaudisquen d'aquest esport.


Vicent Vidal Salvador també va voler destacar la bona acollida que van tindre Les Portes Obertes entre els més menuts, l'interés que han mostrat ja bastants mares i pares en apuntar els seus fills al nostre club i, d'aquesta manera, la possibilitat de poder formar alguns equips de bàsquet base per a la pròxima temporada.

Gràcies a aquest treball que s'ha fet, el club mira amb optimisme i il·lusió a la pròxima temporada, la il·lusió de poder oferir el bàsquet com a una eina de formació fonamental.