Capçalera / Header

CRONICA
  C.B.Beniganim-C.B.Anna
  1 jornada de lliga

Este cap de semana es va disputar la primera jornada de la lliga en Anna, un partit interesant a les grans plantilles dels dos equipos.

El partit comença igualat en intercanvis de canasta pero al final del cuart el equipo local, el Anna acaba el cuart 8 punts per davant   (25-17) un mal primer cuart pa el nostre equip.

En el segon cuart el nostre equip desperta am una gran defensa i atac fento be. El resultat al final del segon cuart era de (36-35) a favor del equi local, el Anna.

El tercer cuart comença molt be tambe fent una gran defensa i en atac mitjanament be aunque tambe fallant molts tirs de cap. El resultat al final del tercer cuart era (46-50) a favor del nostre equip.

El ultim cuart el nostre equip va aixir dormint i no van poder fer res contra el equip local, el Anna que van estar mes espabilats en els minuts finals. El resultat al final del partit va ser de (62-57). A favor del equip local, el Anna.

Gran partit el cual va estar tot el partit igualat, pero en un mal cuart del nostre es va escapar la victoria. Este rival sera un dels que lucharan per la competicio. Esperem que el nostre senior tambe i que la derrota no afecte pa les proximes jornades.

ESTADISTIQUES:

Josep: 2 punts, Emilio: 4 punts, Elo: 5 punts, Julio: 2 punts, Vicent: 2 punts, Saul: 0 punts, Llaganya: 8 punts, Ruben Santana: 18 punts, Hector Camus: 10 punts, Miguel angel: 0 punts. Les baixes del partit foren David i Juanfe.

El nostre senior ara tindra dos semanes de descans aixo no es una bono noticia per que estaran massa temps parats, se intentaran buscar partits amistosos per a no parar.