Capçalera / Header

CRÒNICA
INFANTIL 47-50 CD BÀSKET CANALS

El nostre equip aquest cap de setmana jugava un amistós a Canals, ja que el nostre infantil aquest any no juga cap lliga.

En el partit el nostre equip va començar amb molt bona defensa i en gran joc en equip. Per altra banda, l’equip contrari en poques  idees el equip havia fet un parcial de (12-2), però al final l’equip local va entrar en el joc i en bones defenses. El resultat al descans era de (20-28) a favor del nostre equip.

En la segona part el nostre equip va seguir fent bon partit amb intercanvis de canastes, però un mal quart del nostre equip ens va condemnar a la derrota en l’últim minut. El resultat al final de l’encontre es de (50-47) a favor del Canals.

Hi ha que dir que el nostre infantil a fet un gran treball, ja que jugava contra un bon equip com es el Canals. A més, hi ha que destacar les baixes de (Andreu Mateu, Joan Mateu, Juanjo). Donar les gracies a Lucia per haver ajudat al nostre infatil, ja que es un xiqueta que juga en el nostre aleví i poc a poc va millorant.

ESTADÍSTIQUES:

Andreu Giménez: (8 punts), Luis Gomar:(8 punts), Javier: (12 punts), Lucia Chafer: (0 punts), Vicent Sempere: (0 punts), Joan Guarner: (19 punts).