Capçalera / Header

SENIOR A-CB CASTALLA

El nostre Senior A jugava a casa contra el club bàsquet castalla que anava líder a la classificació. El nostre equip no havia tingut sort fora amb els resultats i volien encaminar una seguida de victòries.

El partit va començar en molta intensitat per els dos equips, però al passar un minuts el nostre equip en defensa i en atac va ser superior a l’equip visitant. El resultat al final del primer període era de (17-2) a favor del nostre sènior.

En el segon període el nostre equip va seguir en la mateixa racha, encara que l’equip visitant ja va començar a anotar, però el nostre equip va seguir en una defensa forta. El resultat al descans era de (31-18) a favor del nostre sènior.

La segona part el nostre sènior va voler incrementar la renta en la mateixa intensitat en defensa i gran actuació en atac. El resultat al final del tercer període era de (44-27) a favor de nostre sènior.

En l’últim quart el nostre equip va seguir fent el mateix que al llarg del partit, fent una gran defensa i una bona elaboració en atac. L’equip visitant va baixar el ritme, ja que l’equip local era superior en tot el partit i no pogueren fer res. El resultat al final del partit era de (56-36) a favor del nostre sènior.

Enhorabona al nostre sènior per la gran victòria contra el líder i torna a ser el mateix d’abans a la lliga per aconseguir el ascens a primera zonal. El millors del partit foren Rubèn Santana i Hèctor Camus, i també la gran defensa de l’equip.

La setmana que bé s’enfronta contra un rival que esta líder a la classificació, gracies a la victòria del Beniganim al Castalla, un partit en el qual el nostre equip es juga molt.