Capçalera / Header

Resums de partits i tecnificació

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA 14 I 15

ALEVÍ 43-44 ENGUERA BÀSQUET

Un partit molt igualat des del principi fins al final, però al final es va decantar per l'equip visitant. També destacar la lesió de (Lucia Chafer) en el segon quart del partit, una baixa molt important. El pròxim divendres s'enfrontaran al EB L'OLLERIA a partir de les 17:30 hrs. MOLTA SORT.

Lucia Cuquerella estarà entre una o dos setmanes de baixa per un esguince. ANIMS.

CADET FEMENÍ 15-91 CB ANNA

Un partit difícil de disputar tant per el nivell del equip visitant com per el nostre. Nosaltres estem contents amb el nivell de les nostres, sempre destacant el temps que porten jugant a bàsquet que són 4 mesos. El pròxim dissabte viatgen a Alcoi, el partit serà a les 10:00. MOLTA SORT.

SENIOR 35-51 CB ANNA

El nostre senior va fer un gran partit, al descans anaven iguals 18-18, però en la segona part dels últims minuts del partit el equip visitant va ser  superior, ja que el nostre equip tenia poc de banquillo per fer canvis per les baixes que tenia per lesió. El proper dissabte jugaran a Genovés a les 16:30. MOLTA SORT.

BENJAMÍ - ENGUERA BASKET (Ajornat)

També comentar que el nostre Benjamí tenia que jugar aquest dissabte passat, però per problemes de l'equip visitant el partit es va ajornar. El proper divendres jugaran contra el EB L'OLLERIA a les 18:45. MOLTA SORT.