Capçalera / Header

Cinquena victòria consecutiva del Sènior "A" a Carcaixent (38-63)

L'equip de "Costera" continúa en forma i aconseguí una nova victòria tot i les baixes dels germans Granchel

Foto arxiu: Héctor Soler marcant jugada.
El partit començà amb molt bon peu per al Benigànim, que amb un atac fluid i una bona defensa deixà amb només nou punts al Carcaixent. Els nostres mantenien bons percentatges de tir, Camús convertia dos triples consecutius, Óscar millorava el seu percentatge de tir lliure 3/4 i Santana i "Olivero" també aportaren punts. Així les coses el primer quart acabà amb un gran 9-18.

Durant el segon quart es va comprobar que les coses no canviaven afortunadament per als nostres interesos, ja que al Carcaixent li costava molt anotar i ho feia pràcticament sols desde la línia de tir lliure. En canvi el Sènior "A" es mantenia en el nivell d'encert del primer quart i a més a més els jugadors que eixien desde la banqueta també sumaven: Dani, Vicent, "Mariano" i Héctor. Al descans el partit semblava sentenciat (19-38).

Amb la tranquilitat de tindre el partit ben encarrilat, començà la segona part amb poc d'encert per part dels dos equips. L'aler quatretondí Javixu posà el 21-42 en el marcador i Òscar tancà el periode mantenint el bon nivell d'encert desde el tir lliure (28-47).

L'últim quart seguí amb el domini visitant, i durant els primers minuts Óscar i Santana s'encarregaven d'augmentar la diferència i després Héctor Soler amb dues bones accions posava el (30-55) al minut 4. Després "Mariano" i un incombustible Vicent Mahiques, que al principi de partit era dubte, sumaren més punts per als de "Costera". El lloser Camús tancava l'anotació, com no podia ser d'una altra manera, amb un nou triple deixant el marcador final de (38-63).

Ara el Benigànim tancarà l'any a casa davant el Guadassuar en horari poc habitual (diumenge 11:00 hrs).