Capçalera / Header

Victòria del Morata Benigànim Sénior "A" en Anna al primer desplaçament de la temporada

El Bàsquet Benigànim va sumar la segona victòria de la temporada al Pavelló d'Anna davant un rival lluitador que no va donar cap facilitat.

L'entrenador de l'equip vermell-i-negre Abel Ferri ens porta la crònica del partit:

Sobre el rival: Vam visitar Anna, un gran rival, amb poc joc interior que viu del seu gran encert desde la linea de 3 punts, grans transicions i pressió defensiva.

Nosaltres ens vam presentar al partit amb la baixa de Rubén Chicharro i Miguel Martínez, que va tindre que abandonar el partit (motius personals).

El partit va comensar carregant el joc interior per part nostra i creant xicotetes ventajes al marcador, fins clavar-se en un 13-23 al final del mateix.

L'eixida del 2n quart va ser molt diferent, Anna no volia pedre el partit, augmentat defensa, intensitat, millorant la seua capacitat de circular el baló i deixant molt tocat a un Benigànim que no sabia que fer per millorar la situació. Parcial de 16 - 4 i 29 - 27 favorable als locals en arribar al descans.

Part positiva, que després de jugar molt mal el 2n quart i l'encert progresiu de l'Anna....l'equip estava en només  -2.

El 3er quart va seguir igual, molta intensitat de l'Anna, circulació, augment de la capacitat encistelladora, i un Benigànim que no podia posar-se per davant, l'Anna va tindre parts del partit amb un +9 que feien perillar el partit.

Rotacions, augment de la pressió, va fer que Benigànim no donara per perdut el partit, parcial de 17 - 19 i un partit que seguia igualat de tu a tu.

L'últim quart, Benigànim va eixir amb la mateixa intensitat, ganes de guanyar i coses clares, de ahi el progresiu creixement colectiu de l'equip, lluita en defensa, pressió a l'equip rival i millora costant del joc, parcial de 10 - 29, per un marcador final de de 56 - 75.

Aquest marcador no reflecteix lo dificil que va ser el partit i la gran capacitat d'un Anna, que segur estarà en la part alta de la classificació.

La pròxima setmana es disputarà la tercera jornada a la 1ª Zonal amb un gran duel, ens visita el Genovés, que arribarà a Benigànim amb el mateix récord (2-0) gràcies a dues victòries a casa davant Canals i Enguera per idèntic marcador (74-70).