Capçalera / Header

El Calafrut Benigànim Sénior "B" es veu superat físicament pel Vallada

Els homes de Miguel Llopis van aguantar fins el descans però el Vallada va augmentar la diferència a partir del 3r quart.

L'aler/escorta del Calafrut Benigànim Sénior "B" #2 Álex Sempere, ens  contava:

Vam començar el partit bastant bé però es notava que ells portaven jugant junts més temps, estaven més coordinats.

Físicament van demostrar estar millor que nosaltres. Durant els dos primers quarts vam aguantar bé tot i que ells sempre anaven per davant però amb desavantatges de 9-12 punts. Óscar era el nostre referent en atac demostrant un gran encert.

Nosaltres tractàvem de posar en pràctica tot el que hem estat entrenant, bàsicament la pressió, però quan no eixia, suposava que el rival aprofitava per a recuperar balons i aconseguir cistelles fàcils. A mes tenien un bon llançador que va anotar molts triples.

El més important és que, malgrat la diferència en el marcador, l'equip mai va baixar els braços i tractà de fer-ho el millor possible.

Ara toca aprendre dels errors i tractar de millorar a Villena aquest dissabte (18:00 hrs).