Capçalera / Header

Entrevistem a Pablo Sanchis, jugador del Morata Bàsquet Benigànim


Aprofitem estos dies de confinament per conéixer bé a un home molt important per al club, el pívot del Sénior Masculí Pablo Sanchis i entrenador del Xarly Sport Benjamí.

Pablo, a més a més, ja forma part de la Junta Directiva des del començament de temporada al setembre de 2019.



CBB: Hola Pablo, com estàs? Què estàs fent actualment? (treballes, estudies…). 

PS: Estic estudiant a l’ UCV en Xàtiva la carrera de CAFE (Ciències de l'activitat física i l’esport).

CBB: Ens ajudes a conéixer la teua biografia esportiva?? Exemple:

2006/2015: Fútbol a l’ escola de Benigànim
2015/2016: Jugador CB Beniganim senior B i A
2016/2017: Jugador CB Beniganim junior i senior A
2017/2018: Jugador del junior preferent del Nou bàsquet Xàtiva 
2018/2019: Jugador CB Beniganim senior B i A
2018/2019: Entrenador CB Beniganim prebenjamí
2019/2020: Jugador CB Beniganim senior A
2019/2020: Entrenador CB Beniganim benjamí

Comencem l’entrevista:

1. Recordes com vas descobrir el bàsquet? Si, abans jugaba a fútbol però els últims dies anava sense ganes als entrenes i per tant vaig pensar fer un canvi a la meva vida i intentar fer un altre esport. En aquest moment va aparèixer la paraula bàsquet i des d'aquest moment no puc pensar altra cosa que en jugar en els meus companys i disfrutar d'aquest esport tan bonic.

2. A quina edat vas començar a jugar a bàsquet? Quins records guardes d’aquells primers dies d’entrenaments? Vaig començar a jugar quan tenia 15 anys, aquest será el cuart any. En els primers entrene recorde que anava una mica perdut, però sabia que m'agrada i que anava a tirar endavant amb aquest esport.

3. Quin va ser el teu primer entrenador? Com va ser aquella etapa? El meu primer entrenador va ser Miguel i Costera. Durant el meu primer any va haver alguna volta que vaig poder anar convocat amb el SENIOR A, en el cual va ser un privilegi per a mí disfrutar del meu primer any alguns partits al A. Mentrestant, jugava amb els meus amics en el junior. 

4. Actualment jugues al Sènior Masculí Morata Benigànim, quina posició ocupen i què és el que més t'agrada fer a la pista? Juge de pivot, el que més m’agrada és anar a la guerra, és a dir, clavarme baix la pintura i pelear per canastes i rebots, ajudar a l'equip al màxim que puga.

5. Què és el que més t’agrada del teu club? El que més m’agrada és veure la progressió que s'ha aconseguit des que vaig conèixer el cub fins ara. Poc a poc hem anat creixent i estic de segur que ho seguirem fent.

6. Enguany tornaràs a entrenar a un equip de bàsquet base. Qué es el que més t'agrada d'entrenar a xiquets? Sí per a mí és un orgull entrenar als xiquets i xiquets aquest any ja que aprenc molt d'ells. És un plaer per a mí ser entrenador, ja que disfrute del que més m'agrada, és a dir, del bàsquet i dels xiquets i xiquetes. Aquest any entrem a la lliga de Tavernes amb molta il·lusió i amb moltes ganes de millora i de passar-ho bé. 

7. Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius? Els meus objectius és buscar el millor per a l'equip, hi ha partits en els que individualment pots fer més o menys punts, però sempre buscant el millor per l’equip


8. Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quin/s jugadors/es són els que més t’agraden?
El meu equip favorit a Espanya és el Valencia Basket i a USA els Milwaukee Bucks, ja que en aquest equip juga el meu jugador favorit, Giannis AntetoKounmpo, 

9. A banda del bàsquet, quins altres esports t’agraden i sols seguir?
En general m'agraden tots els esports, com per exemple: pàdel, fútbol, tenis...

10. T’agrada llegir? Quin és l’últim llibre que has llegit? Sí que m’agrada llegir, encara que no m’ agrada molt llegir llibres, sinó que el que faig és llegir articles esportius, o alguna cosa pareguda a aquesta

11. T’agrada el cinema? Quina és l’última pel·lícula que has vist? I quina és la teua pel·lícula favorita? Sí encara que no és el meu punt fort, no tinc cap película en la que puga dir que és la meua favorita encara que podría nomenar-ne algunes com: El franctirador, el senyor dels anells, la brúixola dorada...

11. Qué li diries a un xiquet/a que està començant en el món del bàsquet? 
El que li diria seria que el més important és que disfrute i estiga comode amb l'equip, que el xiquet/a vinga agust i amb ganes de millora de passar-ho bé i disfruteu del bonic esport que és el bàsquet.
12. Sols visitar la web del club? T'agrada? Voldries que posem algun contingut o secció en concret?
Sí solc entrar amb freqüència per veure si hi ha alguna publicació o algun comentari, pense que la pàgina está molt ben feta, i amb molta implicació gràcies al vostre treball de cada dia.

Bé Pablo, moltes gràcies per participar a la web i per haver-nos dedicat el teu temps. Esperem les teues aportacions quan tingues temps i et desitgem molta sort en el futur.