Capçalera / Header

El Bàsquet Benigànim aconsegueix formar el primer equip Sénior Femení de la seua història



Una grandíssima notícia resultat de la il·lusió d'unes xiquetes, ara ja adultes, que volen ser les primeres en representar al Bàsquet Benigànim Sénior Femení.

L'esport en general i el bàsquet femení de Benigànim en particular està d'enhorabona. En una societat que aspira a ser tolerant i per a totes i tots el bàsquet ha de contribuïr a que les diferències vagen desapareixent i poder dir ben alt que al nostre club es pot practicar el bàsquet femení des de ben xicotets fins arribar a categoria sénior.

Estem molt orgullosos de poder aconseguir formar un equip femení on gran part de les jugadores són del nostre poble i la resta han volgut formar part d'un projecte il·lusionant i tant de bo dure en el temps.



Als anys setanta al Col·legi Públic Beata Inés s'impulsava l'esport de la cistella i fins i tot s'aconseguia formar un equip femení que, per desgràcia, no podria competir per una normativa totalment desfasada i injusta. Afortunadament un nou grup de xiques, quasi 50 anys després, s'encarregarà de deixar ben clar que l'esport és de totes i tots.


En els pròxims dies tindrem el gust d'anar anunciant a les protagonistes del PRIMER BÀSQUET BENIGÀNIM SÉNIOR FEMENÍ DE LA HISTÒRIA.