Capçalera / Header

Gran partit de l'Spachem Sénior Femení tot i la clara victòria del Martínez Valls d'Ontinyent

El Bàsquet Benigànim Femení va competir bé davant el líder del grup "G" de Preferent i aquest dissabte repetim rival però a Ontinyent

El partit va ser retrasmès en directe per streaming al nostre canal twitch.tv i ací el pots tornar a vore.

L'entrenador Jose Muñoz ens va comentar el dimarts passat 8 de desembre:

Partit aplaçat de la jornada 2 el disputat hui al pavelló de Benigànim.

Molt bon partit el vist hui contra un líder consistent en tots els aspectes al qual li hem plantat cara, en una bona defensa i encert, fins el descans, de cara al aro aconseguint acabar el primer temps 23-31.

Les pèrdues de baló i el poc encert desde el tir lliure ens van impedir acostar-nos més en el lluminós, 45 tirs d'1 i només convertits 19. Ha hagut milloria de cara al aro pero sense premi, toca continuar treballant en alguns aspectes del joc tant en atac com en defensa.

Parcials: 1 quart 14-17. 2 quart: 09-14. Primer temps: 23-31. 3 quart: 09-18 4 quart: 10-23 Segon temps: 19-41. Final del partit Spachem C.B.Beniganim-42 Eset Ontinet- 72

Alineació: Yvette 8p.,Inés 9p. 1 triple,Meritxell 2p.,Clara,Lucia,Mariam 2 p.,Sandra 14p.,Andrea 7p.,Azucena.

Resaltar l'actitud i les ganes mostrades al partit per tot l'equip. El pròxim dissabte ens espera en sa casa l'Eset Ontinet, a seguir treballant per fer millor bàsquet