Capçalera / Header

L'Spachem Sénior Femení no pot fer res davant el líder Martínez Valls d'Ontinyent

El Benigànim Sénior Femení ho intentà però la diferència entre els equips és gran.

L'entrenador Jose Muñoz ens ha resumit:

Desplaçament a Ontinyent per a jugar contra un líder molt solit on tan soles vam poder fer un bon bàsquet els set primers minuts, 15 -11.

Després, no vam saber eixir d'una gran defensa del Ontinet, tan sols a ratos de la segona part es va trobar algo de bon bàsquet, dura derrota que ens fa anar en mes ganes al pròxim partit.

Parcials: 1 quart: 32-13, 2 quart: 26-05, Primer temps: 58-18. 3 quart: 20-06 4 quart: 25-07 Segon temps: 45-13. Tanteig final: Eset Ontinet: 103 Espachem C.B.Beniganim: 31

Alineació: Yvette 8p.,Inés 9p. 2 triples, Meritxell 2p.,Clara 1p.,Lucia,Mariam 1 p.,Sandra 10p. 1 triple, Andrea, Azucena. Destacar que vam tindrer la baixa de Andrea, que així i tot estava en la banqueta.

Toca preparar el partit del divendres 18 a les 18:00 de la vesprada en casa contra Moixent, buscar i recuperar les bones sensacions plasmades fins ara.