Capçalera / Header

Els partits de febrer del Calafrut Bàsquet Benigànim

El Bàsquet Benigànim aconsegueix sumar dues importants victòries davant Tavernes i Albaida.

Calafrut Bàsquet Benigànim - CB Tavernes (05/02/2023).

Va ser un dels partits més complets des de que ha començat la temporada. El Benigànim va jugar molt concentrat en defensa i va anar creixent per a imposar-se als dos primers quarts per mínims avantatges però donant bona imatge, al descans 34-27.

Les sensacions no van canviar al tercer quart, on els homes de Pablo Sanchis Mateu controlaven el partit encara que el Tavernes es mantenia amb opcions i aconseguia imposar-se per la mínima en aquest parcial.
Però a l'últim periode el Benigànim intensificà el treball defensiu i acabà imposant-se clarament per 63-50.

L'equip agarra bona moral per al pròxim partit a Moixent.

CD San Pedro Moixent - Calafrut Bàsquet Benigànim(12/02/2023).

Un partit complicat en casa d'un dels equips capdavanters del grup, els nostres no van eixir malament però  es van mostrar molt desencertats de cara a cistella i es van notar les baixes importants. Al segon quart el Benigànim va baixar prou els braços i ja no vam tindre opcions 37-10.

En la represa, el Moixent va baixar l'intensitat defensiva i els nostres van anotar més amb bona energia i repartint molt els minuts entre tots els jugadors. Al final 74-33.

Calafrut Bàsquet Benigànim - CB Albaida (19/02/2023).

Partit molt disputat a Benigànim davant un rival de la part alta i on els homes de Pablo Sanchis Mateu van competir de manera seriosa durant tot l'encontre amb gran nivell anotador, dels més alts de la temporada al primer quart, 19 punts. El rival va mostrar les seues virtuds i aconseguia retallar i deixar el marcador igualat 26-24 al descans.

Al tercer quart l'Albaida va controlar el rebot i un poc més la defensa per a capgirar el marcador però una gran reacció dels nostres permitia posar-se de nou per davant amb bones accions finals de Matt, Aaron i Fede. Al final 51-47 per al Benigànim.

CB L'Olleria - Calafrut Bàsquet Benigànim(26/02/2023).

Benigànim i Olleria van oferir un bon joc molt disputat durant els tres primers quarts però l'Olleria es va imposar a l'últim quart amb molta energia i gran encerts als triples. Marcador final: 59-44.