Capçalera / Header




C.B.BENIGANIM-LLOSA – C.B.ENGUERA

Aquest cap de setmana s’ha disputat el tercer partit de pretemporada entre el Benigànim – Enguera.

El partit va començar molt igualat amb intercanvis de canastes en un partit que estava molt igualat. El quart es va acabar (12-14) a favor del nostre senior.

El segon quart, el nostre equip va ser superior al Enguera i tragueren una renta de 10 punts a favor dels nostre equip. El resultat al descans era de (20-30).

El tercer quart va començar molt igualat, en el que el nostre equip no va baixar el ritme, això era una gran noticia. El final del tercer quart era de (31-43).

L’últim quart el nostre senior va passar per damunt del Enguera, el qual van baixar el ritme i va fer que el nostre senior augmentara la renta del resultat. El final del partit va ser de (42 a 61).

Gran victòria del nostre senior en el seu tercer partit de pretemporada i la seua tercera victòria. Els nostre senior està molt ben encaminat de cara a la lliga.
Estadístiques del partit: Josep: 12 punts, Juanfe: 0 punts, Emilio: 4 punts, Elo: 4 punts, David: 2 punts, Llaganya: 11 punts, Ruben santana: 13 punts, Saul: 8 punts, Héctor Camus: 7 punts.
 
Destacar les baixes de Miguel Angel (lesio), Vicent i Julio. Destacar la nova incorporació de Josep, últim reforç del nostre senior, el qual ja te la plantilla tancada.