Capçalera / Header

Clara victòria per encetar la temporada davant EMBA l'Alcúdia (78-52)

El Sènior "A" controlà tot el partit davant un jove i voluntariós EMBA l'Alcúdia

El conjunt beniganí no podé contar amb la direcció de l'entrenador Carlos Costera que al igual que el nou fitxatge, Oscar Ramírez, es desplaçaren a Xixona amb la banda de música. Van ser les dos úniques absències ja que els altres onze jugadors de l'equip participaren en la victòria i a més d'una manera molt activa.

Així les coses, Alberto va ser l'encarregat de fer d'entrenador i donar les consignes necessàries sobretot durant la primera part en la que hi va haver més igualtat i l'EMBA es mostrava més ràpid a la contra. Els nostres no van tenir les idees clares sobretot a l'hora d'atacar en estàtic davant la zona plantejada pe'ls de la Ribera Alta. Només l'ofici, el joc interior i el el llançament exterior permitia mantindre una renda positiva al descans (40-28).

Durant la segona part el jove equip de l'EMBA ho intentava sobretot a la contra i amb penetracions que, algunes vegades acabaven en faltes a favor dels visitants i altres en perdues de baló que els nostres aprofitaven per a incrementar la renda a la contra. El control del partit seguia sent de color roig i l'aler-pívot Héctor Camús completava una bona ratxa de triples que sentenciava l'encontre i la resta de companys sumaven tant en punts com en assistències.

Bon inici lliguer tenint en comte l'absència d'Oscar Ramírez i del míster Carlos "Costera" per a un Sènior "A, que al igual que la resta d'equips de la cantera van estrenar equipacions.