Capçalera / Header

El Sénior Femení, Spachem Benigànim, conclou la primera fase amb tres partits en nou dies

Després d'un nou i llarg confinament, el Sénior Femení del Bàsquet Benigànim tornava a jugar amb moltes ganes amb el Moixent per partida doble i amb l'EMBA L'Alcúdia.

Amb pocs dies per preparar els partits i una plantilla massa curta, el repte de disputar tres partits en nou dies es presentava complicat.

El dijous 1 d'abril l'equip de Josevi i Jose Muñoz rebien a l'EMBA L'Alcúdia.

Per a Meritxell Gámez Montolio:

Va ser un partit emocionant perquè feia molt temps que no jugàvem i a la vegada dur pel mateix motiu. Aquest últim paró ens ha afectat molt tant a nivell físic com d'ànims, però vam lluitar fins l'últim minut i ho vam donar tot perquè tot i les circumstàncies estàvem fent allò que més ens agrada.
L'ambient al partit va ser genial, hi havia molt bon rollo entre les jugadores dels dos equips i moltes ganes de divertir-se.
El tècnic, Jose Muñoz ens resumia:

Tornem a vore bàsquet a casa després de quasi dos mesos de la mà del nostre Senior Femení, el partit que es va jugar és uno dels aplaçats que ens faltaven per jugar. El partit té una lectura molt positiva sabent que tenim una plantilla curta i que només teníem dos canvis.

La falta de ritme en pista ens va penalizar pero estes jugadores ho donen tot fins a l'últim segon. Tenim molt treball per davant, enhorabona al L'Alcúdia pel bon bàsquet i el valors plasmats en pista que va fer que disfrutàrem d'aquest joc. El tanteig final va ser Spachem Benigànim-27 EMBA SF-80.

1 cuart: 7-17 2 cuart: 7-26 Al descans 14-43 3 cuart: 5-22 4 cuart: 8-15 13-37 Van jugar: Meritxell 8 p. Clara 4p.1triple Lucía 2p. Mariam, Sandra 7 p. Andrea 5p. Azucena 1p.

Al dimarts següent 6 d'abril l'Spachem Benigànim rebia al Moixent.

La jugadora Andrea Miret Estornell ens comentava:

Ha sigut un partit difícil, pero a la vegada important per a nosaltres. Important perquè hem millorat molt a l'hora de jugar el baló pero difícil perquè no ens entrava res. Poc a poc anirem millorant amb tot, deixant a banda el resultat estic ben orgullosa del nostre equip, perquè per la situació que estem passant que ens "impedeix" un poc entrenar com toca, estem millorant molt. Amunt ganxudes!💛💜

Jose Muñoz ens va resumir:

Continuem en els partits aplaçats, avui ens ha visitat el Moixent, molt bon partit el realizat i en bones rotacions, hem estat molt bé al joc d'atac i per moments en defensa però no hem tingut sort de cara a canasta en situacions fàcils de tir, ha continuar treballant per a millorar tot l'equip. Spachem CB Benigànim-16 Moixent-60.

1 cuart- 2-20 2 cuart- 6-16 Al descans 8-36 3 cuart- 4-14 4 cuart- 4-10 8-24 Han jugat: Yvette 2 p. Meritxell 4p. Clara, Mariam 2 p. Sandra 8 p. Andrea, Azucena. El próxim divendres día 9 a les 17:30 es desplaçem a Moixent.

Tres dies després, les jugadores de Josevi i Jose es desplaçaven a Moixent per a tancar la primera fase.

La jugadora Mariam Arnau Benavent opinava:

Bona vesprada Toni, Jose m'ha dit que et faça una crònica sobre el partit passat contra Moixent.

Ha sigut un partit dificil, però poc a poc anem notant les millories dins l'equip. Després d'un paró de 3 mesos sense a penes entrenar totes juntes ha resultat difícil, però hem sabut estar a l'altura i al menys hem competit contra l'equip contrari. El resultat no importa, el nostre equip va evolucionant i estic molt orgullosa del nostre equip i del que estem fent tant fora com dins de la pista. Amunt ganxudes!🏀💛💜

L'entrenador Jose Muñoz ens va resumir:

Últim partit de la primera fase disputat en la localitat de Moixent, molt bones sensacions i bon bàsquet el viscut al pavelló de l'equip local, un primer quart igualat però el tercer quart ens va penalitzar la falta de rotació, a l'últim, a pesar de tot, vam seguir lluitant fins el final.

Bon treball de tot l'equip, donar les gracies al Moixent per tot. Moixent-70 Spachem CBBenigànim-26

1 cuart: 11-6 2 cuart: 14-7 Al descans 25-13 3 cuart: 26-4 4 cuart: 19-9 45-13 Van jugar: Inés, Meritxell 12p. Clara, Mariam, Sandra 4p. Andrea 10p. 1 triple, Azucena. A seguir treballant per a millorar a l'espera de l'inici de la 2ªfase.