Capçalera / Header

Primers partits de la segona fase per a l' Spachem Bàsquet Benigànim Sénior Femení

El conjunt dirigit per Jose Muñoz ha jugat davant Moixent i Tavernes.

El primer equip senior femení de la història del club està ja immers en la segona fase de competició on espera poder millorar i competir un poc més del que ha pogut fer en aquesta primera fase, que es va caracteritzar pels continus ajornaments ocasionats per la situació de la pendèmia.

L'equip està patint el fet de no poder entrenar juntes als entrenaments i sobretot la falta d'efectius. Només vuit jugadores han d'afrontar aquesta fase amb el suport de Josevi i Jose.

El tècnic ens ha resumit els dos primers partits davant Moixent primer i Tavernes després.

Descripció:
Spachem Sénior Femení - San Pedro Moixent

2ª Fase Preferent Grup "G". Jornada 1.

Partit jugat a casa contra Moixent, bon partit jugat malgrat ser cinc jugadores, l'esforç i les coses ben fetes van fer que disfrutàrem d'un, per moments, bon básquet.

Spachem CBBenigànim-25 Moixent-62

Parcials: 1 cuart: 8-14; 2cuart: 5-19; Al descans: 13-33; 3 quart: 6-17; 4 quart: 6-12; 12-29.

Van jugar: Meritxell 6p. Mariam, Sandra 13p. 1 triple, Andrea 4p. Azucena 2p. Molt bona actitud i compromís pel nostre equip.el Diumenge que ve juguem a les 11 a casa contra Tavernes.

Spachem Sénior Femení - CB Tavernes

Descripció:2ª Fase Preferent Grup "G". Jornada 2.

Duríssim partit el jugat a casa contra un Tavernes molt conjuntat que va practicar una pressió quasi durant tot el partit, no vam saber en fases del partit eixir de dita pressió la qual va provocar pèrdues del nostre equip, però no se li va perdre la cara al partit en cap moment, buscant sempre les bones sensacions en un bon tercer quart 10-19 ,no suficient, a seguir millorant i disfrutant del básquet.

Spachem CBBenigànim-33 Tavernes Valldigna-78

Parcials: 1quart: 8-20; 2 quart: 8-20 Al descans: 16-40; 3 quart: 10-19; 4 quart: 7-19; 17-38

Van jugar: Yvette 8p., Meritxell 6p., Lucía, Mariam 6p., Sandra 11p. 1 triple, Andrea 2p., Azucena. La próxima setmana desplaçament dissabte a Genovés.