Capçalera / Header

El Calafrut Bàsquet Benigànim tanca una temporada atípica amb récord de victòries

L'entrenador, Pablo Sanchis, valora positivament una temporada molt irregular degut a la situació de pandémia.

Ja ha acabat la temporada per al Bàsquet Benigànim Sénior Masculí i el Calafrut ho ha fet amb grans dificultats però molts esforços per la falta d'efectius. Durant la temporada han anat deixant l'equip alguns jugadors per diferents motius i també van haver canvis en la direcció. Josevi Muñoz havia de deixar el seu lloc per motius laborals i el Coordinador esportiu Pablo Sanchis es va fer càrrec fins el passat diumenge 4 de juliol quan va concloure la temporada.

Pablo comentava:

Xiquets per al que puga poder vore açò només tinc que dir GRÀCIES, per haver cregut en mi des del dia 1 que vaig agarrar aquest equip. Tant per a mi com per a vosaltres era la primera vegada que anava a agarrar un equip Sénior amb un equip en el que TOTS som amics. Pero en tot moment vau saber diferenciar el estar dins la pista al estar fora i això es una cosa digna d' alabar. No se si hem fet la millor temporada de un Sénior B a Benigànim, pero GRÀCIES per acabar en 5, 6, 7 tios un partit i anar en dos collons i guanyar-lo, és brutal el que heu fet i el que heu demostrat per deixar-se la pell per aquest equip🙌🏻❤️ .

Pd: Per la meua part açò no és un final sino un començament d'un equip que va a créixer any rere any i m'agradaria ser el tio que veja eixa evolució en tots volsaltres.

Ara si em despedisc després d' aquesta pallisa i dir-vos que sou els PUTOS AMOS i que on aneu com dic jo.... ANEU A REBENTAR-HO TOT. Que passeu molt bon estiu xiquets, guanyat, guanyat s'ho heu guanyat 👏🏻👏🏻👏🏻❤️❤️❤️ 🙌🏻❤️.

Altres resums de la temporada:

Pepe Sánchez Aielo de Malferit - Calafrut Benigànim

2ª Zonal E, jornada 12 Aquesta setmana ens enfrontàvem front a un rival directe com és l'Aielo. El problema eren les baixes ja que tan sols van poder jugar un total de 7 jugadors: Gonzalo, Pedro, Fede, Héctor, Josevi i Alvaro

Vam entrar al partit un poc despistats i ens vam estancar en l'atac, encara que la defensa estava siguent molt bona i per tant no hi havia moviments al marcador. En el moment que vam entrar al partit i vam començar a fer el nostre bàsquet ens va permetre anar – nos al descans 14 -24.

Després en la segona part vam eixir molt concienciats de que teníem el partit a favor i teníem que marcar el nostre ritme i jugar al joc que nosaltres sabíem. Encara que el nostre rival es mantenía en tot moment al partit, pero la nostra milloria en el encert i la efectivitat de la pressió ens van permetre anar al últim quart amb un resultat de 21 -39.

L’ últim quart, va seguir la mateixa línea que el tercer i després de l’ esforç de 40 minuts amb tant sols 7 jugadors vam aconseguir traure una victòria importantíssima amb un resultat final de 31 – 54. Donant- nos aquesta victoria una gran moral per afrontar els partits vinents. Des d’ ací m’ agradaría donar l’ enhorabona a tot el equip per tot el seu esforç i la seua dedicació en cada entrenament i en cada partit, estic segur que si seguim així arribaran mes victories com aquesta. Van Jugar: Gonzalo, 16 p., Pedro 3p. , Alvaro 5p. , Héctor 12p. , Vicente 3p. , Fede 12p, Josevi 3p.