Capçalera / Header

Entrevistem a Àlex Muñoz, jugador del Morata Bàsquet BenigànimÀlex Muñoz: "m'agrada l'ambient de companyerisme, bon rollo y diversió que envolta al club".


CBB: Hola Alex com estàs?

Què estàs fent actualment? (treballes, estudies…).


Àlex: Estudie en la Universitat Politécnica de Valencia el Grau de Ciència de Dades.


CBB: Ens ajudes a conèixer la teua biografia esportiva??


-- 2008-2018: Nou Bàsquet Xàtiva.


-- 2018-2020: Club Básquet Benigànim.


CBB: Comencem l’entrevista:


Recordes com vas descobrir el bàsquet?


Àlex: Pues jo en un principi era jugador de tenis, pero em vaig donar compte que els esports individuals no eren lo meu. Tots els amics de l'escola jugaven al bàsquet, vaig provar i fins avui.


CBB: A quina edat vas començar a jugar a bàsquet? Quins records guardes d’aquells primers dies d’entrenaments?


Àlex: Als 8 anys vaig començar, i recorde que al principi era un poc desastre,se m'escapaven tots el balons, pero poc a poc vaig anar aprenent a jugar.


CBB: Quin va ser el teu primer entrenador?


Àlex: El primer que em ve a la memoria de la meua época de benjamí en Xativa és Juanito, entrenador amb el que ens proclamarem campions de minibàsquet de la Comunitat Valenciana.


CBB: Actualment en quin equip jugues i quina posició ocupes?


Àlex: Hui en dia jugue de base al Club Basquet Beniganim


CBB: Què és el que més t’agrada del teu club?


Àlex: Sobre tot el ambient de companyerisme, bon rollo y diversió que rodeja al club. Per parte de tots, jugadors, entrenador, directiva...


CBB: Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius?


Àlex: Ara mateixa el meu objectiu es desarrollar el meu millor bàsquet, per ajudar a l'equip a aconseguir els objectius marcats.


CBB: Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quins jugadors/es són els que més t’agraden?


Àlex: Jo soc madridista desde naixement, per tant sóc seguidor del Real Madrid.


A nivell nacional, Campazzo es un jugador en el que em fixe molt.


En la NBA seguisc molt a americans com Curry, Donovan Mitchell o Irving. Però sobretot a Ricky Rubio.CBB: A banda del bàsquet, quins altres esports t’agraden i sols seguir?


Àlex: M'agrada el fútbol, pádel i sortir a córrer o amb la bici.


CBB: T’agrada llegir? Quin és l’últim llibre que has llegit?


Àlex: M'encanta llegir i actualmente estic llegint Un Mundo sin Fin de Ken Follet, encara que té al voltant de 1000 pág. i tardaré en acabarlo hahaha...CBB: T’agrada el cinema? Quina és l’última pel·lícula que has vist? I quina és la teua pel·lícula favorita?


Àlex: M'agrada anar al cinema encara que vaig menys del que voldria. L'última que vaig vore va ser Yesterday, película tribut als Beatles. Les meves pel·lícules favorites de tots els temps son les del Senyor dels Anells.


CBB: Qué li diries a un xiquet/a que està començant en el món del bàsquet?


Àlex: Que és un esport divertidíssim, on coneixes amics que duren tota la vida degut a les experiències que compartiu. I que amb esforç, es poden aconseguir grans coses.CBB: És la primera vegada que col·labores en la web? Què és el que més t’agrada de de la web del club? T’agradaria trobar algun altre contingut?


Àlex: És la primera volta, però a partir d'ara col·laboraré mes a sovint. El contingut és genial i açò fa que la gent conega millor l'equip.


CBB: Bé Alex, moltes gràcies per participar a la web i per haver-nos dedicat el teu temps. Esperem les teues aportacions quan tingues temps i et desitgem molta sort en el futur.